Halpa ja superhyvä lisuke vain kahdesta raaka-aineesta: Oletko koskaan tajunnut tehdä sipulille näin?
Tiesitkö, että sipulista saa valmistettua grillissä helposti täydellisen lisukkeen esimerkiksi liha- tai kalaruoalle? Hiilloksella käristetty kokonainen sipuli karamellisoituu suussa sulavaksi herkuksi. Katso videolta, miten grillattu sipuli valmistuu.
Avotulella grillattu sipuli on samaan aikaan uskomattoman simppeli ja uskomattoman hyvä lisuke. Kokonainen sipuli laitetaan kuorineen hiillokselle grilliin paistumaan, välillä sipulia käännellen. Sipulin pinta saa käristyä grillissä kunnolla, sillä paiston jälkeen kuoriin kätkeytyvä karamellisoitunut sipuli pulautetaan ulos.
Grillattu sipuli viimeistellään vielä suolalla ja voilla. Ei uskoisi, että näin yksinkertaisista aineksista saa loihdittua täydellisen grilliherkun!
Katso videolta, miten grillisipuli valmistuu ja kokeile itse! Sipulin voi valmistaa nuotiolla tai vaikka hiiligrillissä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta