Halpa ja superhyvä lisuke vain kahdesta raaka-aineesta: Oletko koskaan tajunnut tehdä sipulille näin?
Tiesitkö, että sipulista saa valmistettua grillissä helposti täydellisen lisukkeen esimerkiksi liha- tai kalaruoalle? Hiilloksella käristetty kokonainen sipuli karamellisoituu suussa sulavaksi herkuksi. Katso videolta, miten grillattu sipuli valmistuu.
Avotulella grillattu sipuli on samaan aikaan uskomattoman simppeli ja uskomattoman hyvä lisuke. Kokonainen sipuli laitetaan kuorineen hiillokselle grilliin paistumaan, välillä sipulia käännellen. Sipulin pinta saa käristyä grillissä kunnolla, sillä paiston jälkeen kuoriin kätkeytyvä karamellisoitunut sipuli pulautetaan ulos.
Grillattu sipuli viimeistellään vielä suolalla ja voilla. Ei uskoisi, että näin yksinkertaisista aineksista saa loihdittua täydellisen grilliherkun!
Katso videolta, miten grillisipuli valmistuu ja kokeile itse! Sipulin voi valmistaa nuotiolla tai vaikka hiiligrillissä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti