Yritin tehdä jostain syystä McDonald'sin kalaburgeriklassikkoa, Filet-O-Fishiä, mutta epäonnistuin. Tästä tuli sata kertaa parempi.
Joskus tulee outoja mielitekoja. Tällä kertaa muistui mieleen Mäkkärin taannoin listalla ollut Filet-O-Fish -kalaburgeri. Opettelin syömään kalaa vasta kolmikymppisenä, mutta mainittu burgeri maistui jo junnuna. Koska se ei maistunut niin kalaisalta. Päätin palauttaa tuon kielen päällä leijuneen makumuiston konkreettiseksi.
Valitettavasti käytin varmaankin liian hyviä raaka-aineita, koska en onnistunut tavoitteessani. Tästä tuli hämmentävän hyvä. Teki pahaa laittaa cheddarviipaletta kalapihvin joukkoon, mutta sillä oli kuin olikin paikkansa.
HUOM! Tavallinen 10 cm x 10 cm pakastusrasia on täydellisen kokoinen kalapihvin kiinteyttämiseen, mutta voit käyttää mitä tahansa suurin piirtein saman kokoista astiaa.
VINKKI! Tartar-kastiketta kantsii tehdä kerralla vähän enemmän. Superhyvää leivälle tai kanan, kalan tai pihvin päälle.
PS. Tsekkaa myös muut burgerireseptit!
