Fazer teki oleellisen muutoksen suosikkileipäpussiin – osa uhkaa nyt jopa boikotilla: "Ei voi leipähyllylläkään välttyä tältä hulluudelta"

0:31 Kuvat puhuvat puolestaan: Ollin tekemä leipäkoe osoittaa, millainen vaikutus käsihygienialla todella on

Fazerin Oululainen-brändin Reissumies-ruisleipäpaketteihin ilmestyivät kasvomaskit. Leipäpaketin muutos sai somekansan uhkaamaan jopa tuotteen boikotilla.

Videolla: Ollin tekemä leipäkoe osoittaa, millainen vaikutus käsihygienialla todella on!

Suosin Reissumies-leipäpussin pieni muutos kuumentaa tunteita sosiaalisessa mediassa. Reissumies kampanjoi kasvomaskien käytön puolesta pukeutumalla maskiin miljoonassa leipäpussissa.

Leipää valmistavan Fazerin mukaan Reissumies pukeutuu kasvomaskiin ja kantaa kortensa kekoon koronan vastaisessa taistelussa. Maskiin pukeutunut "vastuullinen Reissumies" on painettu yhteensä miljoonaan leipäpussiin. Tämän lisäksi Fazer kampanjoi perjantaina myös Helsingin päärautatieasemalla ja jakoi Reissumies-kangasmaskeja. 

– Haluamme kantaa yhteiskuntavastuuta ja tehdä kaikkemme, jotta pysyisimme terveinä, ja että Suomi saadaan pidettyä auki ja pyörät pyörimässä. Kasvomaskien käytöllä on tutkitusti viruksen leviämistä ehkäisevä vaikutus, ja kannustammekin nyt kaikkia suomalaisia käyttämään maskia suositusten mukaisesti, sanoo Ari Ahola, Fazer Leipomoiden markkinointipäällikkö. 

Maskillisia Reissumies-pakkauksia löytyy jo kaupoista. Fazer tiedotti asiasta myös sosiaalisen median kanavissaan, jossa uusi pakkaus kuumensi tunteita. Osa ihmisistä ei pitänyt "kasvomaskien tuputtamisesta, vaan uhkasi jopa Reissumies-boikotilla. 

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

– Ei voi j********a leipähyllylläkään välttyä tältä hulluudelta, Reissumiehen Facebook-sivuilla muun muassa kommentoitiin.

– Eipä tarvi enää ostaa. Niin kauan ku on rätti naamassa. Syödään sit puikulaa sillä välin, toinen kommentoija jatkoi. 

– Eipä tarvi enää tähän leipään koskea, ei nyt eikä koskaan enää. Kiitos! kolmas totesi kärkkäänä.

Fazerin mukaan maskikampanja on todella herättänyt sosiaalisessa mediassa paljon tunteita ja keskustelua puolesta ja vastaan. 

–  Reissumies ei pelkää ottaa kantaa meille tärkeän asian puolesta, jatkaa Fazerin Ahola.  

Reissumiehen maskia puolustavat totesivat Facebookissa kampanjan olevan esimerkillistä toimintaa, jolla kannustetaan maskien käyttöön. 

–  Näin muutetaan asenneilmapiiriä ja pidetään yhteiskunta pyörimässä!

– Loistavaa toimintaa! Kiitos Reissumies, että näytät maskin käytössä esimerkkiä.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja