Kuluttajien toiveet ja vallitsevat trendit on huomioitu Fazerin makeisten tuotekehittelyssä. Vuodenvaihteen jälkeen valikoimasta löytyy myös vegaaneille sopivaa suklaata.
VIDEO: Näin teet itse helpon mukikakun.
Kirjoitimme toissa viikolla joulumarkkinoille tähtäävästä Fazerin suklaauutuudesta. Uusi tuote ja Fazerin suklaat ylipäätään herättivät varsinkin Facebookissa keskustelua siitä, miksei Fazerilla ole tarjonnassaan laktoositonta tai maidotonta suklaata.
Myös Fazer on saanut samankaltaista palautetta.
– Kuluttajat on palautteen annossa aktiivisia, mikä on todella ihanaa, Fazerin makeisliiketoiminnan viestintäjohtaja Liisa Eerola kertoo MTV:lle.
Eerola kertoo, että Fazerilla tehdään jatkuvaa tuotekehitystä asian saralla.
– Varsinkin Suomessa on paljon ihmisiä, ketkä eivät voi syödä laktoosia, mutta trendinä on muutenkin ollut nyt luonnolliset väri- ja makuaineet ja se, ettei käytetä eläinperäisiä ainesosia, Eerola sanoo.
Suklaan kehittelyssä maku on tärkein
Miksei Fazerin sinistä sitten ole tarjolla laktoosittomana? Syy on yksinkertainen: Ikonista suklaalevyä on valmistettu jo vuodesta 1922. Kun reseptiä silloin kehiteltiin, laktoositonta maitoa ei ollut olemassakaan.

