Fazer julkaisi neljä uutuusmakeista! Suomalaisten ikisuosikit yhdistävä suklaauutuus kerää huomiota: ”Pakko saada maistaa!”

kismetgeisha
Fazeru uutuussuklaassa yhdistyy kaksi ikisuosikkia; Kismet ja Geisha. Fazer

Yksi Fazerin uutuusmakeisesta on kaksi klassikkosuklaata yhdistävä uutuus; Kismet Geisha!

Loppuvuosi on selvästi uutuusmakeisten juhlaa. Viime aikoina olemme saaneet iloita toinen toistaan makeammista uutuuksista, kuten Fazerin vaaleanpunaisesta Ruby-suklaasta ja jättimäisestä turkinpippurisuklaalevystä. Myös Panda julkaisi syksyn tullen joulu-uutuuksiaan, ja listalta löytyi muun muassa piparkakkuvalkosuklaa ja 4,3-kiloinen konvehtirasia.

Uutuuksille ei näy loppua, sillä innokkaimmat herkkusuut ovat jo ennättäneet huomata Fazerin Facebook-sivuilla julkaistun videon, jossa paljastettiin kerralla peräti neljä uutuutta.

Uusi Kismet, Dumle ja Pure Dark -suklaa

Facebookissa uutuuksia kerrotaan saavan tällä hetkellä vain yhdestä paikasta. 

– Usko tai älä! Herkulliset Fazer-uutuudet nyt Fazer Experience Vierailukeskuksesta, Fazerin Facebook-sivuilla kerrotaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Uutuudet; Ässä-pussi, Kismet Geisha, Dumle Sunny Orange ja Pure Dark Crunchy Hazelnut ovat keränneet lyhyessä ajassa runsaasti kiinnostusta. Uutuuskolmikon joukosta etenkin Kismetin ja Geishan yhdistävä uutuussuklaa on herättänyt somekäyttäjissä riemua.

– Pakko saada maistaa, eräässä kommenteissa todetaan.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja