Fazer julkaisi neljä uutuusmakeista! Suomalaisten ikisuosikit yhdistävä suklaauutuus kerää huomiota: ”Pakko saada maistaa!”
Yksi Fazerin uutuusmakeisesta on kaksi klassikkosuklaata yhdistävä uutuus; Kismet Geisha!
Loppuvuosi on selvästi uutuusmakeisten juhlaa. Viime aikoina olemme saaneet iloita toinen toistaan makeammista uutuuksista, kuten Fazerin vaaleanpunaisesta Ruby-suklaasta ja jättimäisestä turkinpippurisuklaalevystä. Myös Panda julkaisi syksyn tullen joulu-uutuuksiaan, ja listalta löytyi muun muassa piparkakkuvalkosuklaa ja 4,3-kiloinen konvehtirasia.
Uutuuksille ei näy loppua, sillä innokkaimmat herkkusuut ovat jo ennättäneet huomata Fazerin Facebook-sivuilla julkaistun videon, jossa paljastettiin kerralla peräti neljä uutuutta.
Uusi Kismet, Dumle ja Pure Dark -suklaa
Facebookissa uutuuksia kerrotaan saavan tällä hetkellä vain yhdestä paikasta.
– Usko tai älä! Herkulliset Fazer-uutuudet nyt Fazer Experience Vierailukeskuksesta, Fazerin Facebook-sivuilla kerrotaan.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Uutuudet; Ässä-pussi, Kismet Geisha, Dumle Sunny Orange ja Pure Dark Crunchy Hazelnut ovat keränneet lyhyessä ajassa runsaasti kiinnostusta. Uutuuskolmikon joukosta etenkin Kismetin ja Geishan yhdistävä uutuussuklaa on herättänyt somekäyttäjissä riemua.
– Pakko saada maistaa, eräässä kommenteissa todetaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti