Mainos

Fazer julkaisi neljä uutuusmakeista! Suomalaisten ikisuosikit yhdistävä suklaauutuus kerää huomiota: ”Pakko saada maistaa!”

Yksi Fazerin uutuusmakeisesta on kaksi klassikkosuklaata yhdistävä uutuus; Kismet Geisha!

Loppuvuosi on selvästi uutuusmakeisten juhlaa. Viime aikoina olemme saaneet iloita toinen toistaan makeammista uutuuksista, kuten Fazerin vaaleanpunaisesta Ruby-suklaasta ja jättimäisestä turkinpippurisuklaalevystä. Myös Panda julkaisi syksyn tullen joulu-uutuuksiaan, ja listalta löytyi muun muassa piparkakkuvalkosuklaa ja 4,3-kiloinen konvehtirasia.

Uutuuksille ei näy loppua, sillä innokkaimmat herkkusuut ovat jo ennättäneet huomata Fazerin Facebook-sivuilla julkaistun videon, jossa paljastettiin kerralla peräti neljä uutuutta.

Uusi Kismet, Dumle ja Pure Dark -suklaa

Facebookissa uutuuksia kerrotaan saavan tällä hetkellä vain yhdestä paikasta. 

– Usko tai älä! Herkulliset Fazer-uutuudet nyt Fazer Experience Vierailukeskuksesta, Fazerin Facebook-sivuilla kerrotaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Uutuudet; Ässä-pussi, Kismet Geisha, Dumle Sunny Orange ja Pure Dark Crunchy Hazelnut ovat keränneet lyhyessä ajassa runsaasti kiinnostusta. Uutuuskolmikon joukosta etenkin Kismetin ja Geishan yhdistävä uutuussuklaa on herättänyt somekäyttäjissä riemua.

– Pakko saada maistaa, eräässä kommenteissa todetaan.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja