Mainos

Fazerin kohusuklaa sai haastajan! Panda toi markkinoille joulusuklaan, joka sopii myös keliaakikoille – "on ihan maailman parasta"

Sosiaalisessa mediassa riemuitaan Pandan jouluisesta suklaauutuudesta, jolla voivat herkutella myös gluteenitonta ruokavaliota noudattavat. 

Orkla Suomi on ilmoittanut lanseeraavansa lokakuussa markkinoille joulu-uutuuksia, joista osa on jo ehtinyt herättää ihmisissä suuria odotuksia. Yksi erityistä kiinnostusta herättänyt tuote on Pandan piparkakkusuklaa, joka on monen iloiseksi yllätykseksi täysin gluteeniton tuote. 

– Panda piparkakkusuklaa on ihana sekoitus Pandan herkullista valkosuklaata ja piparkakkumuruja. Tuote on gluteeniton, kuten kaikki Pandan suklaalevyt, Orklalta kerrotaan. 

Sekä Pandalla että Fazerilla omat piparisuklaansa

Pandan uutuus on herättänyt riemua etenkin Facebookin jouluryhmissä, joiden käyttäjien keskuudessa tuotetta on ehditty jo maistelemaankin. 

– Toi pandan uutuus on ihan maailman parasta, eräs kommentoija toteaa.

– Onneksi tuli, tätä on odoteltu koko vuosi, eräs tuotetta kauppojen hyllyille odottanut kommentoija toteaa.

Piparkakkusuklaat ovat tuotteita, jotka herättävät suomalaisissa selvästi suuria tunteita. Vuonna 2015 Fazerin joulusesonkituotteen, piparkakkusuklaan, ystävät kokivat karvaan pettymyksen, kun tuttu suklaalevy ei ilmestynytkään kauppoihin.

Tuotteen poistaminen myynnistä sai tuolloin aikaan melkoisen palautevyöryn, joka yllätti Fazerin täysin. Viime vuoden puolella päästiin taas iloitsemaan kohusuklaan paluusta, kun Fazer ilmoitti tuovansa suosikin takaisin myyntiin.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja