Mainos

Saitko jo omasi? Fazerin uutuussuklaa myytiin hetkessä loppuun: ”Viedään käsistä”

Fazerin uusi vaaleanpunainen Ruby-suklaalevy on saanut suomalaiset tyhjentämään verkkokaupan uutuussuklaasta. 

Uutisoimme syyskuussa Kultasuklaan tuovan ensimmäisenä Suomessa kaupalliseen jakeluun innovatiivisen suklaauutuuden, Ruby-suklaan. Nyt myös muut suklaavalmistajat ovat kiinnostuneet tästä neljännestä suklaalaadusta. 

Fazer kertoi eilen tuovansa myyntiin rajoitetun 15 500 kappaleen erän tätä maailman harvinaisimmaksi suklaaksi tituleerattua Ruby-suklaata. Fazer Pure Ruby-suklaalevyjä on valmistettu 15 500 kappaleen rajoitettu erä ja jokainen levy on numeroitu.

Pinkki suklaa piristää harmauden keskellä

Fazer Experience -vierailukeskuksesta, Fazer Café -kahviloista ja Fazer Candy Store -verkkokaupasta saatavien suklaalevyjen suosio on yllättänyt valmistajan moninkertaisesti. Taina Lampela-Helin Fazerilta kertoo, että suklaalevyt on myyty verkkokaupasta loppuun. 

– Ruby viedään käsistä, meidän verkkokaupasta tällä hetkellä loppu, Lampela-Helin kertoo Makuja.fi:lle.

Ei kuitenkaan hätää, sillä Lampela-Helinin mukaan suklaata saadaan tänään lisää Fazerin Vierailukeskukseen ja huomenna Helsingin Kluuvikadun kahvilaan. Myös Helsingin Stockmannilla suklaalevyjä on vielä hyvin jäljellä. 

– Näyttää, että tällaisen harmauden keskellä pinkki suklaalevymme ihastuttaa ja ilostuttaa ja saa ihmiset liikkeelle! Lampela-Helin lisää.

Ruby-suklaassa yhdistyvät tumman suklaan, maitosuklaan ja valkoisen suklaan ominaisuudet, mutta se on täysin oma suklaalajinsa. Ruby-suklaan kehitystyö kesti yli kymmenen vuotta ja se on patentoitu keksintö. 

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja