Saitko jo omasi? Fazerin uutuussuklaa myytiin hetkessä loppuun: ”Viedään käsistä”

fazer ruby suklaa
Fazerin uutuussuklaan suosio on yllättänyt. MTV

Fazerin uusi vaaleanpunainen Ruby-suklaalevy on saanut suomalaiset tyhjentämään verkkokaupan uutuussuklaasta. 

Uutisoimme syyskuussa Kultasuklaan tuovan ensimmäisenä Suomessa kaupalliseen jakeluun innovatiivisen suklaauutuuden, Ruby-suklaan. Nyt myös muut suklaavalmistajat ovat kiinnostuneet tästä neljännestä suklaalaadusta. 

Fazer kertoi eilen tuovansa myyntiin rajoitetun 15 500 kappaleen erän tätä maailman harvinaisimmaksi suklaaksi tituleerattua Ruby-suklaata. Fazer Pure Ruby-suklaalevyjä on valmistettu 15 500 kappaleen rajoitettu erä ja jokainen levy on numeroitu.

Pinkki suklaa piristää harmauden keskellä

Fazer Experience -vierailukeskuksesta, Fazer Café -kahviloista ja Fazer Candy Store -verkkokaupasta saatavien suklaalevyjen suosio on yllättänyt valmistajan moninkertaisesti. Taina Lampela-Helin Fazerilta kertoo, että suklaalevyt on myyty verkkokaupasta loppuun. 

– Ruby viedään käsistä, meidän verkkokaupasta tällä hetkellä loppu, Lampela-Helin kertoo Makuja.fi:lle.

Ei kuitenkaan hätää, sillä Lampela-Helinin mukaan suklaata saadaan tänään lisää Fazerin Vierailukeskukseen ja huomenna Helsingin Kluuvikadun kahvilaan. Myös Helsingin Stockmannilla suklaalevyjä on vielä hyvin jäljellä. 

– Näyttää, että tällaisen harmauden keskellä pinkki suklaalevymme ihastuttaa ja ilostuttaa ja saa ihmiset liikkeelle! Lampela-Helin lisää.

Ruby-suklaassa yhdistyvät tumman suklaan, maitosuklaan ja valkoisen suklaan ominaisuudet, mutta se on täysin oma suklaalajinsa. Ruby-suklaan kehitystyö kesti yli kymmenen vuotta ja se on patentoitu keksintö. 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja