Fazer pudotti herkkupommin! Tässä ovat syksyn makeisuutuudet – jymy-yllätyksenä vanha retrosuosikki, joka tekee paluun

Fazer uutuusboksi uutuudet
Fazer julkaisi syksyn uutuusmakeiset, joita on saatavilla tässä vaiheessa ainoastaan yrtyksen verkkosivujen kautta. Fazer

Makeisyhtiö Fazer paljasti syksyn uutuustuotteensa. Herkkuja on luvassa niin salmiakin, hedelmäkarkkien, lakritsin kuin suklaankin ystäville.

Fazer julkisti syksyn uutuusmakeistuotteensa nettisivuillaan sekä Facebookissa. Vanhoja, jo markkinoilta poistuneita herkkuja haikaileville on jälleen luvassa iloisia uutisia: Fazerinan ja Geishan ”pikkusiskona” tunnettu Tofferina nimittäin tekee paluun.

Toffeetäytteisen Tofferina-suklaan kääre ei ole enää entisensä, vaan suklaa palaa takaisin Karl Fazer -patukkasarjassa.  Tofferina oli myynnissä 1980- ja 1990-lukujen taitteessa. 

Fazerin viestintäjohtaja Liisa Eerola kommentoi Iltalehdelle, että Tofferinassa on sama makumaailma kuin ennen, mutta suklaana on nyt Fazerin Sininen. 

–  Samalla toffeen valmistustapaa on päivitetty, Eerola kommentoi Iltalehdelle. 

Muistatko sinä vielä Tofferinan?

Salmiakkifanit ilahtuvat puolestaan suolaisen makeista Salta Katten -kissapastilleista, jotka tulevat myyntiin pienissä rasioissa. Salta Katteneita on valmistettu Ruotsin markkinoille jo vuodesta 1952 ja nyt ne tulevat virallisesti myös Suomeen.

Tuoteuutuudet ovat herättäneet kiivasta keskustelua Facebook-ryhmissä ja monet ovat Tofferinan paluun innoittaman ryhtyneet listaamaan myös, mitä muita kaupasta jo poistuneita herkkuja pitäisi saada takaisin markkinoille. 

Fazerin uutuudet syksylle 2019

Tofferinan ja Salta Katten -pastillien lisäksi uutuuksina on tulossa muun muassa minikokoisia vadelman ja lakritsin makuisia Fasupaloja. 

Lisäksi Fazer lanseeraa vegaaneille sopivat kauralakritsipatukat. Ne valmistetaan kotimaisesta kaurasta ja sisältävät aitoja makuaineita. Makuvaihtoehtoina ovat maustamaton, uuniomena ja puolukka-karpalo. 

Karkkipussiuutuutena lanseerataan Remix Revix -pussi, joka sisältää kirpeitä ja hedelmäisiä karkkeja sekä Turkin pippureita. Toinen pussiuutuus on Pantteri Sour Cat. 

Fazerin uutuusmakeisia ei ole vielä saatavana kaupoista.

Juttua muokattu 3.8.2019 klo 8: Tuotekuvailuja lyhennetty ja kuvia poistettu. Lisätty Liisa Eerolan kommentti Iltalehdestä. 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja