Fazer innostui "kohutortuista" – rajoitettu erä myynnissä nyt vain yhdessä paikassa
Fazer myy tänään keskiviikkona ja huomenna torstaina rajoitetun erän somen "räjäyttäneitä" Vihreä kuula -joulutorttuja.
Kokeilunhaluisten jouluherkkujen ystävien kannattaa suunnata pikapikaa Vantaalle. Fazer nimittäin kertoo Facebook-tilillään myyvänsä sekä keskiviikon että torstain aikana ”somekohutorttuja” Fazer Experience Vierailukeskuksessa, Vantaan Vaaralassa.
Tortut tulevat myyntiin keskiviikkona kello 12.
Sosiaalisessa mediassa hurjaan suosioon nousseet Vihreä kuula -joulutortut ovat herättäneet tänä syksynä kotikokkien mielenkiinnon. Torttuidean keksi alun perin Sanoman ruokamedia Soppa365. Moni on toivonut, että Fazer toisi markkinoille paistonkestävän Vihreä kuula -marmeladin, jotta leipominen helpottuisi entisestään.
– Voisitte tehdä ihan marmeladin, kun nuo vaan kovettuvat ja haukun jälkeen loput kuulasta irtoavat. Maku on hyvä, toimivuus ei niin hyvä, kommentoi Fazerin torttuilmoitusta nytkin eräs Vihreiden kuulien ystävä.
Osa selkeästi odottaa Vihreillä kuulilla koristeltujen torttujen vakiinnuttavan asemansa myyntituotteena.
– Rohkeat uudet ideat ja kokeilut poikivat lisää uusia tuotteita valikoimaan. Odotan vesi kielellä, mitä hyvää seuraavaksi ilmestyy markkinoille.
Tällä kertaa vihertäviä joulutorttuja on kuitenkin myynnissä vain rajoitettu erä.
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti