Ethän pidä olutlasia pöydällä? Näin olut tulisi oikeasti kaataa tölkistä tai pullosta

olut
Shutterstock

Tiedätkö sinä, kuinka olut kaadetaan lasiin kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti? Katso video, jolla asiantuntija näyttää oikean tekniikan.

Sinebrychoffin olutasiantuntija Aniko Lehtinen opasti Makuja.fi:lle, kuinka olut kaadetaan oikeaoppisesti lasiin.

Olennaisinta oikeassa tekniikassa on se, että lasia ei suinkaan pidetä kaatovaiheessa pöydällä, vaan se otetaan käteen – samaan tapaan kuin pullo tai tölkkikin.

Kun olut kaadetaan oikeaoppisesti, hiilidioksidi pysyy juomassa ja muodostaa kauniin kannen oluen päälle.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.