Maapähkinävoi- ja suklaalevitepurkkeja tulisi aina säilyttää kaapissa ylösalaisin – hyvästä syystä.
Maapähkinävoi on monipuolinen tuote, jota voit nauttia monella tapaa; paahtoleivällä, puuron päällä, hedelmien kumppanina tai vaikkapa leivonnaisten raaka-aineena. Pitkään säilyvä maapähkinävoi onkin tuote, jota kannattaa aina pitää kaapissa herkkunälän varalle.
Määpähkinävoista syntyy myös herkullinen Snickers-kakku. Reseptin löydät täältä.
Vaikka sokeria ja rasvaa sisältävä maapähkinävoi säilyy pitkään, ei ole kuitenkaan täysin sama, kuinka purkkia oikein säilyttää. Moni meistä tekee sen nimittäin väärin.
Yksinkertainen kikka – mutta toimii
Olet taatusti maapähkinävoita syödessäsi törmännyt tilanteeseen, jossa rasva on erottunut kerrokseksi tuotteen pinnalle. Samaan ongelmaan olet voinut törmätä myös muiden pähkinä- tai suklaalevitteiden, kuten Nutellan kanssa.
Nerokkaan säilytyskikan ansiosta tämä ongelma on pian historiaa! PureWow-sivuston mukaan nämä herkkupurkit tulisi aina säilyttää kaapissa ylösalaisin.

