Lautasellinen kauniin keltaista munakokkelia on mitä mahtavin tapa aloittaa päivä. Jotta eteesi päätyisi kerta toisensa jälkeen yhtä herkullista aamiaista, seuraavat kokkelin kypsentämiseen liittyvät kikat kannattaa painaa mieliin.
Ylikypsentäminen on tyypillisin moka, johon ihmiset munakokkelia valmistaessaan sortuvat, kertoo Today.com-sivusto.
Munakokkelia valmistettaessa pannun lämpötila tulisi pitää maltillisena ja kananmunamassaa sekoittaa koko ajan, jotta munakokkeli ei pääse ruskistumaan. Kuuman pannun ja munakokkelin yhdistelmä on siis ehdoton ei.
– Ihmisillä on tapana ylikypsentää munakokkelia, kunnes se on kuivaa ja kovaa. Parasta on pienentää lämpötilaa ja lisätä joukkoon hieman nestettä, kuten ruokalusikallinen tai kaksi vettä, kokki David Burke kertoo.

