ES-energiajuomaan toivottu muutos: Näin erotat uuden ja vanhan tölkin kaupassa
ES-energiajuoma palaa kauppoihin alkuperäisellä reseptillään kuluttajien toiveesta.
Lähes kulttimaineen nuorison keskuudessa aikanaan saavuttaneen Euroshopper-brändin energiajuoman, eli ES-energiajuoman, resepti muuttuu jälleen. Juoman reseptiä rukattiin viime vuonna vähäsokerisemmaksi, eikä muutos miellyttänyt ainakaan kaikkia tuotteen faneja.
Nyt K-ryhmä onkin päättänyt muuttaa juoman reseptin jälleen alkuperäiseksi. Näin ollen ES-energiajuoman sokeripitoisuus nousee takaisin 4 grammasta 10 grammaan.
– Asiakkaiden toiveesta tuomme sen takaisin lokakuun aikana. Saimme kauheasti palautetta juoman makuun liittyen, joten juttelimme valmistajan kanssa ja vastaamme nyt asiakkaiden toiveisiin, Keskon päivittäistavaratoimialan omista merkeistä vastaava myyntijohtaja Tuuli Luoma kertoo MTV Uutisille.
Näin erotat uuden ja vanhan version kaupassa
Lokakuun ajan kaupoissa voi olla limittäin juoman molempia versioita, kun valikoima hiljalleen vaihtuu uuteen tuotteeseen. Luoman mukaan tölkit näyttävät ulkoisesti samalta, mutta juomat erottaa toisistaan muutamalla eri tavalla.
– Emme toki oleta, että asiakas katsoo EAN-koodia, mutta eron huomaa nimenomaan siitä sokeripitoisuudesta, Luoma neuvoo.
Kannattaa siis lukea juoman ravintosisältö tölkin kyljestä.
Luoman mukaan ES:n hinta pysyy samana, vaikka resepti jälleen muuttuukin. Alkuperäisen ES:n paluuta on ehditty juhlistaa jo muun muassa somepalvelu TikTokissa, jossa eräs kauppias jakoi ilouutiset juoman faneille. Aiheesta uutisoi aiemmin myös Ilta-Sanomat.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
MasterChef Suomi: Kevätkananpoikaa, sienipyrettä ja kasviksia, Maritan resepti