Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Erikoinen tapaus helsinkiläisessä Michelin-ravintolassa: Miesasiakkaan vessapuuhat johtivat porttikieltoon

Ravintola Demon vessanpönttö tukittiin froteepyyhkeillä.
Ravintola Demon vessanpönttö tukittiin froteepyyhkeillä.Lehtikuva
Julkaistu 26.02.2016 19:55

Kaisa Paavilainen

kaisa.paavilainen(at)mtv.fi

Parhaatkaan ravintolat eivät säästy öykkäröiviltä asiakkailta. Michelin-kokki Tommi Tuominen kertoi Makuja.fille Ravintola Demon vessassa häiriköineestä miehestä.

Viime viikkoina vellonut Grotesk-kohu on paljastanut, että huonosti käyttäytyvät asiakkaat voivat olla ravintoloitsijalle melkoinen riesa.

Helsinkiläisravintola Groteskin osaomistaja sekä Demon keittiömestari-omistaja, Michelin-kokki Tommi Tuominen on kohdannut uransa aikana öykkäröiviä asiakkaita ennenkin, mutta vastaavanlaista kohua niistä ei ole ennen noussut.

– Näitä on näkynyt ihan säännöllisen epäsäännöllisesti. Kyllä asiakkaita on joutunut joskus ulos heittämään, mutta ei niistä aikaisemmin tuollaista meteliä ole noussut.

Seurauksena ikuinen porttikielto

Kaikki eivät osaa käyttäytyä edes Michelin-ravintolassa. Tuominen muistaa Ravintola Demossa asioineen "herrasmiehen", jonka WC-käyttäytyminen oli vähintäänkin erikoista.

TopChefSuomiKaksintaistelu_2015_ep9_002Michelin-kokki Tommi Tuominen on törmännyt häiriköihin myös Demossa.(C) Valtteri Kantanen

– Demossa yksi meidän asiakkaista jostain syystä päätti heittää kaikki meidän froteiset käsipyyhkeet vessanpönttöön ja tukkia sen sillä.

Tällaista käytöstä ei katsottu hyvällä, ja miehen ateriointi päättyi porttikieltoon.

– Se herrasmies ohjattiin ystävällisesti ulos, ja pyysimme ettei hän enää ikinä palaa.

Erikoisen tempauksen syy ei koskaan selvinnyt, eikä kyseistä miestäkään ole sen koommin näkynyt.

Lisää aiheesta:

Onko tämä soveliasta ravintolassa? Matildan käytöstä paheksutaan: "Ei sellaista tehdä julkisella paikalla"Keittiöpäällikkö Tomin vuodatus "ravintolan pahimmista asiakkaista" voi koskettaa sinuakin – karu ilmiö tuttu myös Suomesta: "Käytöksenne on häpeällistä"Pitääkö suomalaisissa pikaruokaravintoloissa siivota itse jälkensä?Härski ilmiö Tomi Björckin ravintoloissa: Asiakkaat varastavat jopa likaisia lautasia illallisen jälkeenPariskunta huijasi törkeästi ravintoloita Helsingissä – jättivät härskillä niksillä satojen eurojen ruoat maksamattaHans Välimäki kertoo oudoista tapahtumista ravintolassaan – asiakkaat harrastivat seksiä vessassa
RavintolatMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ravintolat
  • 17:11
    Ruoka

    Legendaarinen texmex-ravintola yrityssaneeraukseen

  • 10:39
    Ruoka

    Tunnettu ravintola sulki ovensa Helsingissä

  • 3.9.08:09
    Ruoka

    Suosittu grilli suljettu pysyvästi: "V*tuttaa aika rankasti"

  • 31.8.17:34
    Ruoka

    Suomalaiskokit kertovat ravintola-alan vaietusta ongelmasta

  • 27.8.17:02
    Ruoka

    Keittiössä huudettiin, joku sai turpaan ja osa oli kännissä – suomalaiskokit kertovat ravintola-alan villeistä vuosista