Perunamuusiin lisätään perinteisesti maitoa, mutta suosikkiruoka voi maistua uskomattoman hyvälle myös ilman tätä ainesosaa.
RealSimple-sivustolle kirjoittanut Ananda Eidelstein kertoo maidottoman perunamuusin maistuvan niin hyvälle, ettei hän aio enää palata perinteiseen valmistustapaan. Naisen mukaan perunamuusiin saa täyteläistä makua ja rakennetta yhden maagisen ainesosan avulla, eikä tämä suinkaan ole voi, niin kuin moni saattaisi odottaa.
LUE MYÖS: Yksinkertainen kikka estää kuorittuja perunoita tummumasta – eikä se ole kylmä vesi!
Kyseessä on nimittäin japanilaisen keittiön kulmakivi, käyneistä soijapavuista valmistettu miso-tahna. Moni saattaa vierastaa tätä monille suomalaisille vieraampaa raaka-ainetta, mutta sitä kannattaa lähteä rohkeasti kokeilemaan. Miso nostaa perunoiden omaa makua esille samalla, kun se antaa ruokaan ihanaa kermaisuutta.
Poimi videolta perinteisen perunamuusin resepti. Artikkeli jatkuu videon alla.
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.
