Mainos

Entinen McDonald’sin työntekijä lupaa: Toimi näin, niin ranskalaisistasi ei tule lötköjä!

Koronapandemia on ollut ruoan ulosmyynnin kulta-aikaa. Lötköt ranskalaiset tosin ovat tuttuja useimmalle jo entuudestaan, mutta mitä jos oletkin aina toiminut väärin?

Uutissivusto The Sun jakoi erään entisen pikaruokalantekijän kenties "elämää muuttavan kikan". Ainakin tilanne on tuttu meistä useimmalle.

Ajat työpäivän jälkeen nälkäkiukussa pikaruokaravintolan ajoluukulle ja tilaat pitkään himoitsemasi ruoka-annoksen.

Ajat kotiin kuin tuulispää, jotta ruoka pysyisi mahdollisimman lämpimänä olohuoneeseen saakka.

Rypistät varmuuden vuoksi pussinsuun vielä tiukempaan kiinni, jotta lämpö pysyisi sen sisällä mahdollisimman pitkään.

Väärin meni!

Älä "höyrytä" ranskalaisia

Australialainen Bruno Bouchet, 35, työskenteli teini-ikäisenä McDonald’sissa ja oppi jo tuolloin, miten ranskanperunat saa pidettyä rapeina. Kikka on ollut käytössä jo 15 vuotta.

– Sitä luulisi, että pussin ilmatiiviisti sulkeminen saisi ranskalaiset pysymään lämpiminä ja hyvinä, mutta se itseasiassa ”höyryttää” perunat siten, että jäljelle jäävät lötköt ranskalaiset, mies kuvaili KIISFM-radiokanavan juontajille.

Joten, mitä sinun oikeasti tulisi tehdä:

– Sinun tulee päästää lämpö ulos.

Tämän pitää kuitenkin tapahtua hiljalleen. Bouchet kertoo, että ihan ensimmäiseksi sinun tulisi avata pussi ja laittaa ranskalaiset vaakatasoon pussin pohjalle. Tämä hidastaa lämmön karkaamista.

– Vielä kertauksen vuoksi. Laita ranskalaiset pussin pohjalle vaakatasoon, hampurilaiset päälle ja anna pussin hengittää. Vakuutan, että ollen sinun ei tarvitse enää ikinä elämässäsi kärsiä lötköistä ranskalaisista.

Kun seuraavan kerran haet take away -ruokaa, muista Bouchetin neuvot.

Lähde: The Sun

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja