"En ostaisi lihaa kaupasta" – tämä 35-vuotias perheenäiti on entinen kasvissyöjä, ja metsästää nyt itse perheelleen syötävää

0:48 Poron maustaminen
Näin poronliha kannattaa maustaa.

35-vuotias Rachel Carrie on perheenäiti, joka ampui viime vuonna yhteeensä 80 fasaania, 40 ankkaa ja 125 kyyhkystä. Metsästyssaaliinsa Rachel kokkaa perheelleen.

The Sun kirjoittaa Yorkshiressa asuvan Rachel Carrien omaperäisestä harrastuksesta. Erikoista on se, että perheenäiti oli ennen kasvissyöjä. Mikä sai hänet muuttamaan ajatusmaailmansa ja alkamaan jälleen lihansyöjäksi?

Kasvissyöjänä vuosia 

Teini-ikäisen pojan äiti oli vegetaristi vuosia. Hän kuitenkin muutti mielensä riistan kohdalla.

– On jotenkin paljon enemmän järkeä syödä lihaa eläimestä, josta tietää, miten se on elänyt. En voisi ostaa marketista lihaa, Rachel Carrie avaa lehdelle. 


Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.


Jos julkaisu ei näy, katso se täällä. 

Rachel Carrie näkee metsästetyn lihan eettisempänä kuin tehotuotetun lihan. Hänen perheensä syö vain lihaa, jonka Carrie on metsästänyt.

– Metsästämällä voi saada lihan terveydelle hyvät puolet ilman syyllisyydentuntoa eläinten hyvinvoinnista.

Carrie uskoo, että oikein metsästettynä ja lopetettuna eläin ei kärsi

Eläimen ampumiseen liittyvästä eläimen kivusta Carriella on myös mielipide. 

– Nopeasti, sydämeen tähdäten lopetettuna eläin ei edes saa tietää, että olit siinä. Ei se kärsi tai pelkää.


Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Carrie painottaa The Sunin haastattelussa olevansa eläinihminen ja kokevansa, ettei ole vegetaristien ja vegaanien kanssa eri puolella.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja