Mainos

Metsästäjä puolustaa Cecil-leijonan tappamista – ampuu kirahveja koska "ne ovat vaarallisia"

Yhdysvaltalainen metsästäjä on aloittanut vastaiskun Cecil-leijonan tappajan kritisoijille, kertoo the Independent. Ulkomailla metsästysreissuilla käyvä nainen on julkaissut itsestään kuvia metsästämiensä eläinten kanssa.

Idaholainen Sabrina Corgatelli on innokas metsästäjä, eikä pelkää näyttää sitä: nainen on julkaissut useita kuvia itsestään ja hänen metsästämistään kuolleista eläimistä Etelä-Afrikassa.

Corgatelli esimerkiksi jakoi Facebook-sivullaan kuvan ampumastaan kirahvista. Hän on julkaissut kuvia sosiaalisessa mediassa heinäkuusta lähtien, ja ilmoittanut "vihaajilleen", että lisää on tulossa.

Kuvaan, jossa Corgatelli seisoo tappamansa kirahvin vieressä, on liitetty teksti: "Päivä kaksi. Sain saaliiksi mahtavan vanhan kirahvin. Mahtava eläin! En voisi olla iloisempi! En koskaan unohda sitä tunnetta, joka minulla oli, kun sain hänet!"

Corgatelli on voittanut yhdysvaltalaisen tosi-tv-kilpailun nimeltään "Extreme Huntress". Hän on tappanut muun muassa antilooppeja ja seeproja.

Puolustaa metsästämistä lainaamalla raamattua

Eläinten oikeuksien puolustajat ovat kritisoineet raivokkaasti metsästäjiä sen jälkeen, kun yhdysvaltalainen hammaslääkäri ampui Cecil-leijonan ilmeisesti laittomassa metsästyksessä Zimbabwessa.

Corgatelli vastasi kritisoijille lainaamalla raamattua.

– Mooseksen kirjan 9:3 sanoo: "Jokainen elävä ja liikkuva asia joka elää, olkoon ruokaa teille. Ja kuten annan teille vihreät kasvit, annan teille kaiken". Mooseksen kirjan 27:3 sanoo: "Nyt, ota aseesi, nuolikotelosi ja jousesi, mene ja metsästä minulle", Corgatelli kirjoittaa.

Corgatellin vastaisku ei ole jäänyt huomaamatta eläinten oikeuksien puolustajilta, jotka ovat kritisoineet Corgatellia rajuin sanakääntein myös hänen Facebook-sivullaan.

– Kaikki ajattelevat, että olemme kylmäverisiä murhaajia, mutta asia ei ole niin. Meillä on yhteys eläimeen. Vaikka metsästämme niitä, se ei tarkoita, ettemme kunnioita niitä, Corgatelli puolustautui Today Newsille.

Corgatelli lisäsi, että hän tekee palveluksen, sillä vaikka kirahvit ovat kasvinsyöjiä, jotka elävät suurimmaksi osaksi kansallispuistoissa, ne ovat "hyvin vaarallisia eläimiä" ja "voivat satuttaa sinua vakavasti ja hyvin nopeasti".

Muidenkin metsästäjien poseeraukset ovat herättäneet kritiikkiä

Corgatelli ei suinkaan ole ainoa metsästäjä, joka julkaisee kuvia kuvia itsestään saaliinsa vierellä.

Aiemmin tänä vuonna rankkaa kritiikkiä sai osakseen Rebecca Francis,joka on myös osallistunut Extreme Huntress-kilpailuun. Muun muassa the Independent kertoi naisen saaneen useita uhkauksia raivostuneilta ihmisiltä, kun hän julkaisi kuvan itsestään makaamassa tappamansa kirahvin vieressä.

Francis on julkaissut itsestään kuvia kirahvin lisäksi muun muassa metsästämiensä karhujen ja puhvelien kanssa. Suurin mylläkkä nousi kuitenkin kirahvin kanssa otetusta kuvasta, kun näyttelijä Ricky Gervais twiittasi kuvan.

– Mitä sinun elämässäsi on tapahtunut, että haluat tappaa kauniin eläimen ja sen jälkeen maata sen vieressä hymyillen, Gervais twiittasi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.