Elämäsi parhaat laskiaispullat! Katilla on mahtava idea pullien täyttämiseen
Laskiaispullat maistuvat niin hillolla kuin mantelimassallakin. Hittipullien väliin voi sujauttaa kuitenkin vaikka mitä muutakin!
Laskiaispullasesonki on parhaimmillaan ja monissa suomalaisperheissä käydään jälleen kädenvääntöä siitä, pitääkö pullasta löytyä hilloa vai mantelimassaa.
Yhdeksän eri täytevaihtoehtoa, kokeile vaikka kaikkia!
Nyt ei tarvitse enää kinastella, vaan jokainen voi täyttää laskiaispullansa ihan mielensä mukaan. Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkaa laskiaispullille yhdeksän erilaista täytettä. Jos ihan villiksi heittäytyy, voi leipoa itse pullat ja kokeilla vaikka kaikkia täytteitä!
– Tuunausmahdollisuudet ovat rajattomat. Kurkista kaappiisi ja kokeile erilaisia täytteitä kermavaahdon kanssa. Ja jos haluat helpottaa tekemistä, osta kaupan valmiit pakastepullat, paista ja täytä jäähtyneenä, Kati vinkkaa.
Katso videolta Katin laskiaispullatäytevinkit ja nappaa pullaohje: Laskiaispullat: Yhdeksän eri täytettä
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka