Elämäsi parhaat laskiaispullat! Katilla on mahtava idea pullien täyttämiseen

Elämäsi parhaat laskiaispullat! Valitse näistä täytteistä 0:43 Elämäsi parhaat laskiaispullat! Valitse näistä täytteistä
Katso videolta eri täytevaihtoehdot laskiaispullille

Laskiaispullat maistuvat niin hillolla kuin mantelimassallakin. Hittipullien väliin voi sujauttaa kuitenkin vaikka mitä muutakin!

Laskiaispullasesonki on parhaimmillaan ja monissa suomalaisperheissä käydään jälleen kädenvääntöä siitä, pitääkö pullasta löytyä hilloa vai mantelimassaa. 

Yhdeksän eri täytevaihtoehtoa, kokeile vaikka kaikkia!

Nyt ei tarvitse enää kinastella, vaan jokainen voi täyttää laskiaispullansa ihan mielensä mukaan. Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkaa laskiaispullille yhdeksän erilaista täytettä. Jos ihan villiksi heittäytyy, voi leipoa itse pullat ja kokeilla vaikka kaikkia täytteitä! 

– Tuunausmahdollisuudet ovat rajattomat. Kurkista kaappiisi ja kokeile erilaisia täytteitä kermavaahdon kanssa. Ja jos haluat helpottaa tekemistä, osta kaupan valmiit pakastepullat, paista ja täytä jäähtyneenä, Kati vinkkaa.

Katso videolta Katin laskiaispullatäytevinkit ja nappaa pullaohje: Laskiaispullat: Yhdeksän eri täytettä 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.