Mainos

Ei rasvaa tai lisäaineita – terveelliset popparit valmistuvat helposti mikrossa

Jos haluat valmistaa uskomattoman herkullisia popcorneja mahdollisimman helpolla tavalla, tämä vinkki kannattaa painaan mieleen. Et nimittäin tarvitse muuta kuin popcornjyviä ja paperipussin.

Kotitekoiset mikropopparit ovat kaupan versioita terveellisempiä, sillä niitä valmistaessa voit itse päättää, kuinka paljon rasvaa ja suolaa joukkoon laitat – vai laitatko yhtään. Ilman lisättyä rasvaa ja suolaa popcornit ovat nimittäin varsinaista terveysruokaa

Poppareiden teko ei vie kuin muutaman minuutin

Ennen valmistusta kannattaa varmistaa, että käyttämässäsi pussissa ei ole metallisia niittejä, sillä eivät ole lainkaan hyvä yhdistelmä mikron säteilyn kanssa. Aloita valmistus laittamalla reilu puoli desia popcornjyviä paperipussiin.

Taittele pussin suu huolellisesti kiinni, jotta pussi ei pääse avautumaan valmistuksen aikana. Et siis tarvitse valmistukseen lainkaan öljyä.  

Laita huolellisesti suljettu pussi pystyyn mikroaaltouuniin ja käynnistä mikro. Popcornit ovat valmiita uunin tehosta riippuen noin kahdessa ja puolessa minuutissa, mutta mikro kannattaa sammuttaa heti, kun poksahtelujen väli on hidastunut. Näin vältät sen, että popcornit pääsisivät palamaan.

Avaa pussi varovasti ja kaada popcornit isoon kulhoon. Voit maustaa valmiit popcornit oman maun mukaan erilaisten mausteiden avulla. Makua popcorneihin saat lisäämällä tässä vaiheessa joukkoon hieman öljyä tai voita, mutta jos noudatat terveellistä linjaa, rasvan voi jättää kokonaan pois. Vaihtelua popcorneihin saat lisäämällä popcornien joukkoon raastettua parmesaania.

Miltä kuulostaisi suolakaramelliset suklaapopparit? Entäpä tuliset popparit? Katso tästä vinkit ohjeet erilaisten popcornien valmistukseen. 

Lähde: FoxNews

***


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja