Ei mikään perinteinen laihdutuskuuri: Mies eli kuukauden McDonald'sin ruoilla – laihtui yli 7 kiloa!

mcdonald's
Pikaruoasta koostuvalla ruokavaliolla oli seurauksia, joita ei olisi osannut odottaa. Shutterstock

Pikaruoka-dieetin avulla useita kiloja laihtunut mies toivoo, että ihmiset murehtisivat vähemmän syömisiään ja keskittyisivät muokkaamaan kehoaan liikunnan avulla.

Vuonna 2004 julkaistussa Super Size Me -dokumentissa amerikkalainen filmintekijä söi kuukauden ajan pelkästään McDonald’sin ruokia ja lihoi 12 kiloa.

Nyt 14 vuotta myöhemmin 29-vuotias Ryan Williams haluaa kumota dokumentin väitteet ja osoittaa, että myös pikaruoka voi sopia laihduttajan ruokavalioon, kunhan päivittäiset kalorimäärät pysyvät kurissa. Ja toisin kuin kuuluisassa dokumentissa, Williams harrasti kokeilun aikana liikuntaa. 

Videolla paljastetaan mielenkiintoinen yksityiskohta McDonald'sin keittiöstä. Artikkeli jatkuu videon alla. 

0:54

– En väitä, että pelkästään McDonald’sissa syöminen olisi terveellinen tapa elää, mutta halusin osoittaa, että laihtumisessa on kyse pääasiassa kaloreista, ei siitä, minkä tyyppistä ruokaa syöt, Williams kertoo.

Haluaa kumota negatiiviset mielikuvat

Williams söi kuukauden ajan päivittäin McDonald’sissa ja piti huolen siitä, että söi jokaista ruokalistalta löytyvää tuotetta ainakin kerran. Hänen kuukauden ruokavalionsa koostui niin hampurilaisista, wrapeista, salaateista ja jäätelöstä. 

Pikaruoan syömisen lisäksi mies treenasi joka aamu kuntosalilla noin tunnin verran. Rasvaisesta ruokavaliostaan huolimatta miehen vaaka näytti kuukautta myöhemmin yli seitsemää kiloa vähemmän, ja myös miehen rasvaprosentin todettiin pienentyneen.

Mies ryhtyi kokeiluun kumotakseen pikaruokaan liittyvät negatiiviset mielikuvat.


– Toivon, että ihmiset näkisivät tämän ja oppisivat murehtimaan vähemmän sitä, millaista ruokaa he syövät, mies toteaa. 

Lähde: TheSun

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja