Ehditkö ikävöidä? Fazerin rakastettu karkki tekee paluun – "Moni muistaa lapsuudesta"

Valmista itse Dumle-tikkarit: Naurettavan helppo ohje! 1:29 Valmista itse Dumle-tikkarit: Naurettavan helppo ohje!
Tiesitkö, että voit tehdä Dumle-tikkareita myös itse? Katso videolta naurettavan helppo ohje.

Fazerin syksyn uutuuskarkkien joukosta löytyy tuttu makeinen, jonka suussa sulavaa sitkeyttä ei ehditty lopulta ikävöidä kovin kauaa.

Fazer tiedottaa suklaatoffeen ystävien iloksi tuovansa Dumle-tikkarin takaisin kauppoihin elo-syyskuun vaihteessa.

Suklaatoffeetikkarin valmistus aloitettiin Ruotsissa vuonna 1945, ja vuodesta 1975 makeinen on ollut osa Fazerin valikoimaa. Alkuvuodesta 2021 Dumle-tikkareiden valmistus kuitenkin lopetettiin tuotantolinjan tultua ikänsä loppuun.

– Tiedämme, että tikkari on monien rakastama tuote ja teemme kovasti töitä Dumle-tuotteiden valikoimamme kanssa. Jatkamme pyrkimyksiä kehittää ja löytää tapa tuottaa tikkari jälleen tulevaisuudessa, Fazer Makeisten Suomen markkinointijohtaja Anne Reposanoi tuolloin.

Nyt tuotannon haasteet on saatu ratkaistua, ja Dumle-tikkari palaa tuomaan iloa sitkeän toffeen ystäville. Fazerin viestintäjohtaja Liisa Eerola kertoo MTV Uutisille, että suomalaiset ovat kaivanneet makeista takaisin kauppojen hyllyille, mutta eniten toiveita on tullut Tanskasta. Siellä Dumlella on Eerolan mukaan "lähes ikoninen asema".

– Dumle-tikkari on perinteinen tuote, jonka moni muistaa lapsuudesta ja siihen liittyy henkilökohtaisia muistoja, Eerola sanoo.

Lopulta legendaarista tikkaria ei kuitenkaan jouduttu ikävöimään kovin kauaa.

Oletko aina yrittänyt avata Chupa Chups -tikkarit väärin? Katso alla olevalta videolta nerokas niksi kääreen poistamiseen.

Oletko aina yrittänyt avata tikkarin väärin? Tässä oikea tapa! 0:49
KATSO VIDEO: Oletko aina yrittänyt avata tikkarin väärin? Tässä oikea tapa!

Lähde: Fazer

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat