Edullinen ja helppo ruoka, joka kannattaa välittömästi ottaa arkiruokalistalle: Kari Aihisen "the ylivoimainen" resepti

Omeletti (1)

Kananmunasta saa loihdittua nopeasti ja helposti ravitsevaa ruokaa. Munakkaaseen tai munakasrullaan voi upottaa jääkaapin jämiä ja näin syntyy maukasta tähderuokaa. Testaa Hellapoliisin munakasrulla tai Kari Aihisen "the ylivoimainen munakas".

Yksi MTV Uutisten Makuja.fi -ruokasivuston suosituimmista resepteistä on Hellapoliisi Kati Jaakosen loihtima tuikitavallinen, mutta herkullinen munakasrulla. Helposti valmistuva munakasrulla sopii mainiosti vaikka arjen lounasruoaksi. Isolla munakasrullalla ruokit koko perheen – siis täydellistä arkiruokaa poikkeusoloihin.

Helppo munakasrulla tai Kari Aihisen ylivoimainen munakas

Täytetty munakasrulla pitää nälän tehokkaasti loitolla. Mikä parasta, munakasrulla valmistuu kätevästi uunissa ja voit vaihdella sen täytteitä jääkaapin sisällön mukaan.

Jos haluat päästä vieläkin helpommalla, voit toki tehdä ihan tavallisen munakkaan pannulla. Myös munakkaaseen sopivat erilaiset täytteet ja se valmistuu pannulla muutamassa minuutissa. Voit testata munakasta esimerkiksi Kari Aihisen ohjeella. Aihen kertoi täydellisen "the ylivoimaisen munakkaan" salaisuuden Kaappaus keittiössä -ohjelmassa.

– Minun munakkaaseen tulee kolme kananmunaa ja desi kermaa. Kun teette munakkaita, pannu ei saa olla hirveän kuuma, Aihinen neuvoi.

Testaa siis proteiinipitoinen munakasrulla tai Aihisen pannumunakas.

Katso resepti: Helppo munakasrulla

***

Testaa myös japanilainen munakas, okonomyaki:

Japanilainen munakas Okonomyaki 8:15

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.