Crème Bonjour -tuotteiden reseptimuutos kummastuttaa.
Monissa sosiaalisen median ruoanlaitto- ja leivontaryhmissä on kesän aikana ihmetelty Crème Bonjour -tuorejuuston yhtäkkistä muutosta. Koko tuotelinjan reseptiikka on mennyt uusiksi ja maku on selvästi erilainen.
Lue myös: Tiedätkö, mitä raejuusto on?
Kerma korvattiin kirnupiimällä sekä kookos- ja rapsiöljyllä
Muuttuneesta reseptistä on keskusteltu kiivaasti muun muassa erilaisissa Facebook-ryhmissä
– Crème Bonjour on mennyt uuden reseptin myötä aivan pilalle. Ennen oli hyvää, erään ryhmän kesäkuisessa julkaisussa muun muassa kommentoitiin
– Pilalla, toinen komppasi.
– Ihan oikeasti suutuin, kun maistoin sitä uutta. Jumalavita että rasautti pahasti päässä, kolmas jatkoi.
Crème Bonjour -tuotteiden pakkauksessa korostetaan nyt "uutta reseptiä". Pakkauksesta selviää myös, että tuorejuuston kerma on korvattu tuotteissa nyt kirnupiimällä sekä kookos- ja rapsiöljyllä.

