Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Burgerimies Akseli Herlevi listasi hampurilaisen kolme tärkeintä elementtiä: "Rasvaa pitää olla paljon, jotta se on mehevä"

7:30Akseli Herlevi listasi hyvän hampurilaisen 3 tärkeintä asiaa
Julkaistu 20.02.2018 20:00

Laura Matilainen

laura.matilainen@mtv.fi

Suurena hampurilaisen ystävänä tunnettu kokki Akseli Herlevi paljastaa kolme tärkeintä asiaa, joita hampurilaisen valmistukseen liittyy. 

Naughty BRGR -ravintoloitsija ja kokki Akseli Herlevi vieraili Huomenta Suomen lähetyksessä kertomassa, mitkä asiat tekevät hampurilaisesta hyvän.

– Ensinnäkin pihvi, sen täytyy olla lihasta tehty, ei mistään kalvoista tai jänteistä. Sen pitää olla laadukasta ja sopivan karkeaksi jauhettua, jotta se purtaessa murenee suuhun. Ja rasvaa pitää olla paljon, jotta se on mehevä, pian Subilla alkavaa Burgerimies-ohjelmaa tähdittävä Herlevi luettelee.

LUE MYÖS: Akseli Herlevi kehitteli unelmien hampurilaisen: "Kreisi burgeri", jonka välissä on sipsejä – kokeile helppoa reseptiä kotona

Toisena tärkeänä seikkana mies mainitsee sämpylän, jota ilman burgeria ei olisi olemassa. Sämpylän tulee olla pehmeä ja hyvin paahdettu, sellainen, että burgerin syöminen onnistuu ilman suurempaa sotkua. 

– Kolmas asia ovat mausteet ja se makumaailma, mikä hampurilaisen väliin laitetaan, Herlevi toteaa ja lisää, että makumaailman suhteet mahdollisuudet ovat rajattomat. Makuja hampurilaiseen voi tuoda niin Koreasta, Yhdysvalloista kuin Lapistakin. 

Burgerimies Subilla alkaen 21.2. klo 21.

Yllä olevalla videolla Herlevi paljastaa vahvan mielipiteensä siitä, miten hampurilainen kuuluu oikeaoppisesti syödä? Kokki antaa myös vinkkinsä siihen, mistä hyvän hampurilaisen löytää?

Lisää aiheesta:

Ruotsalaisasiantuntijalta tärkeä muistutus hampurilaissämpylöistäAkseli Herleviltä kysytään aina, miten ruoasta saa paremman makuista – vastaus kannattaa jokaisen painaa mieleenBurgerigurut Mika, Herkko ja Risto paljastavat sen kaikista oleellisimman seikan hyvässä hampurilaisessa – jos tämä menee pieleen, kaikki menee pieleen: "On tärkeintä ja sillä siisti"Gordon Ramsay paljastaa salaisuuden ravintoloiden keittiöistä: Tämä vinkki nostaa kotitekoisen hampurilaisen aivan uudelle tasolleAnthony Bourdain varoittaa hampurilaisvirheestä: ”Pahin synti, minkä voit tehdä burgerin valmistuksessa”Huippukokin odotettu hampurilaisravintola avautuu perjantaina: Pihviä ei ikinä tarjoilla kypsänä
HampurilainenAkseli HerleviMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Hampurilainen
  • 24.7.13:59
    Ravintolat

    Suomen parhaimmistoon kuuluva burgeriravintola konkurssiin

  • 7.7.06:35
    Väkivaltarikokset

    Puukkomies uhkasi ottaa panttivankeja Rovaniemellä, jos ei saa heti hampurilaista

  • 10.6.10:49
    Ruoka

    Jonin "punainen mökki" on Suomen paras hampurilaisravintola

  • 5.6.18:46
    Ruoka

    Menneiden vuosikymmenten grilliruoasta tuli koko kansan hitti: "Kehittynyt valtavasti"

  • 22.2.09:43
    Ruoka

    Olli on ollut Mäkkärissä töissä vuodesta 1985 – kertoo nyt, miten Big Mac tehdään