Burger Kingiltä todellinen yllätysveto: "Emme olisi koskaan voineet uskoa, että pyydämme teitä tekemään näin"

2:10 Näitä asioita et ole huomannut tutuista logoista

Burger King yllättää suosittelemalla asiakkailleen myös McDonald'sissa käymistä. 

Videolla: Oletko huomannut nämä piilomerkitykset tutuissa logoissa?

Burger King ja McDonald’s tunnetaan kilpakumppaneina, jotka vuorotellen naljailevat toisilleen erilaisten mainoskampanjoiden muodossa.

Lokakuussa uutisoitiin Burger Kingin näpäyttäneen jälleen McDonald’sia kyseenalaisella tavalla. Pikaruokaketju nimittäin alkoi vastata McDonald’sin Facebook-sivuille tuleviin negatiivisiin asiakaspalautteisiin. Kaiken lisäksi vastauksien mukana lahjoitettiin kuponki, jolla saa ilmaisen Whopper-hampurilaisen Burger Kingistä. Näin ollen Burger King vei röyhkeästi McDonald’silta tyytymättömiä asiakkaita.

Burger King suosittelee nyt McDonald'sia ja muita kilpailijoitaan

Nyt Burger King kuitenkin yllättää täysin päinvastaisella tempauksella, kertoo muun muassa CNN. 

Britannian Burger King nimittäin suosittelee nyt ostamaan hampurilaisia myös McDonald’silta. Burger King twiittasi maanantaina kannanoton, jossa pyytää asiakkaita tukemaan paikallisia pikaruokaravintoloita pandemian aikana, oli kyse sitten Burger Kingistä tai ei.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

– Emme olisi koskaan voineet uskoa, että pyydämme teitä tekemään näin, mutta ravintolat, jotka työllistävät tuhansia ihmisiä todella tarvitsevat nyt tukeanne, Burger Kingin twiittaamassa kuvassa muun muassa todettiin.

Burger King listasi vetoomuksessaan kilpailijoitaan pikaruokakentältä ja pyysi, että ihmiset kävisivät niissä syömässä.

– Joten, jos haluat auttaa, palkitse itsesi jatkossakin maukkailla aterioilla kotiinkuljetettuna, take awayna tai autokaistalta tilattuna. Whopperin tilaaminen on aina paras idea, mutta ei Bic Macinkaan tilaaminen niin paha juttu ole, Burger King päättää tekstinsä.

Vetoomus on poikkeuksellinen, sillä yleensä pikaruokaketjut kettuilevat julkisesti toisilleen ja yrittävät viedä toistensa asiakkaita erilaisten kampanjoiden avulla. Sosiaalisessa mediassa Burger Kingin kannanotto on otettu vastaan positiivisesti.

– Olen McDonald''sin asiakas ja arvostan todella ulostuloanne, Twitterissä muun muassa kommentoitiin. 

Lähde: CNN

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja