Burger King toi myyntiin hämmentävän 12 euron hampurilaisen – nousi välittömäksi hitiksi, vaikka burgerista puuttuu jotain oleellista

1:00 Täydellinen vaikka burgerin väliin – testaa Pasin ja Matiaksen uusi hittiresepti, raparpekonihillo

Burger King toi Japanissa myyntiin hampurilaisen, jota ei tarkkaan ottaen edes voi kutsua hampurilaiseksi. Asiasta kertoo muun muassa uutiskanava Fox.

Videolla Pasin ja Matiaksen uusi hittiresepti: Testaa burgerin väliin!

Jos olet sitä mieltä, että kunnon sämpylä tekee hampurilaisesta täydellisen, et ehkä ole oikeaa kohderyhmää Burger Kingin uudelle tuotteelle. Hampurilaisketju on nimittäin lanseerannut Japanissa uuden, rajoitetun ajan myynnissä olevan ”Extreme Super Pound Beef Burger” -hampurilaisen.

Tuotteen nimikin jo kertoo, että hampurilainen pitää sisällää yli paunan naudanlihaa, mikä tarkoittaa 450 gramman pihvimäärää. Itse asiassa hampurilaiseen ei paljon muuta kuulukaan, sillä neljän pihvin lisäksi burgeri koostuu juustosta, salaatista, tomaatista, sipulista ja kastikkeista. Sämpylä on siis korvattu burgerissa kahdella lisäpihvillä.

12 euron pihvikasasta välitön hitti

Perjantaina lanseerattu tuote on Burger Kingin ensimmäinen sämpylätön burgeri ja uutiskanava Foxin mukaan se on noussut välittömästi hitiksi. Burgeria maistaneet ovat jakaneet kuvia tuotteesta Twitterissä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Business Insiderin mukaan uutuustuote maksaa neljä kertaa enemmän kuin tavallinen Whopper-hampurilainen, eli noin 12 euroa.

Sämpylätön burgeri ei ole uusi keksintö

Burger Kingin uusi sämpylätön hampurilainen tuntuu vetoavan ihmisiin, jotka haluavat syödä proteiinipitoisesti ja vältellä hiilihydraatteja. Kyseessä ei kuitenkaan ole varsinaisesti mikään uusi keksintö.

Kun karppaustrendi oli Suomessa kuumimmillaan 2010-luvun alkupuolella, myös suomalaisravintoloissa näkyi vähähiilihydraattisia tai peräti sämpylättömiä burgereita. Esimerkiksi Hesburgerissa lanseerattiin vuonna 2011 Karppurilainen-niminen hampurilainen, joka oli suunnattu nimenomaan vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Nykypäivänä Hesburgerin listalla on myynnissä burger-salaatti, joka koostuu juustohampurilaisen ainesosista, ilman sämpylää.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja