Burger King antaa nyt asiakkaille kaupan päälle säkillisen perunaa – ranskalaistempaus yllättää

0:46 Tältä näyttää Burger Kingin uusi logo!

Ranskan Burger King jakaa autokaista-asiakkaille kaupanpäällisinä perunoita. Kyse ei ole aivan sattumanvaraisesta tuotelahjasta, vaan pikaruokaketju auttaa paikallisia maanviljelijöitä koronakriisissä.

Pikaruokaketju Burger King on viime aikoina nostanut mainoskampanjoissaan esiin yllättävällä tavalla kilpailijoitaan. Taannoin uutisoitiin, kuinka brittien Burger King antoi oman Instagram-tilinsä paikallisten ravintoloiden käyttöön ja kehotti jopa tilaamaan hampurilaisen silloin tällöin pahimmalta kilpailijaltaan, McDonald’silta

Nyt Burger King nostaa jälleen ruoka-alaa jalustalle ja tarjoaa Ranskassa kaupanpäällisinä perunasäkkejä. Autokaistalla asioivat ranskalaiset voivat saada burgerinsa kylkeen kilon perunaa.

Jos kuva ei näy, katso se täältä

"Olemme päätteet ojentaa auttavan kätemme ja ostimme 200 ekstratonnia perunaa"

Uutiskanava Foxin mukaan Ranskan Burger King osti taannoin 200 tonnia perunaa normaalin tilauksensa päälle, jotta voisi tukea paikallisia maanviljelijöitä pandemian keskellä. Perunasäkin mukana asiakas saa viestin, jossa kerrotaan tilanteesta.

– Koska ravintola-ala on pulassa, tuhannet ranskalaiset maanviljelijät eivät voi myydä tuotteitaan. Heidän joukossaan on myös perunanviljelijöitä, joille on jäänyt tonneittain satoa käteen. Olemme päätteet ojentaa auttavan kätemme ja ostimme 200 ekstratonnia perunaa. Annamme kilon säkin perunaa kaupan päälle kaikille autokaistalla asioiville. 

Pikaruokaketju muistuttaa myös, että perunaviljelijöitä voi lisäksi auttaa ostamalla perunaa ja perunatuotteita kaupasta. 

Myös Suomessa kampanjoitiin viime kevään koronakriisissä perunan puolesta ja asiasta uutisoitiin laajasti. Perunat uhkasivat jäädä suomalaistuottajien käsiin, kun koulut siirtyivät etäopetukseen, eikä suurtalouskeittiöihin mennyt näin ollen tilauksia. Viesti tavoitti suomalaiset ja perunan myynti lähti keväällä mukavaan kasvuun ruokakaupoissa. 

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja