Pandemia pisti ravintola-alan pakan sekaisin, joten Burger King teki jotain täysin poikkeuksellista: "Olen aidosti todella yllättynyt"

2:10 Näitä asioita et ole huomannut tutuista logoista

Iso-Britannian Burger King yllättää jälleen ulostulollaan.

Videolla: Oletko huomannut nämä piilomerkitykset tutuissa logoissa?

Kerroimme marrakuussa Burger Kingin yllätysvedosta Briteissä: hampurilaisketju suositteli yllättäen ostamaan hampurilaisia McDonald'silta. Burger King twiittasi tuolloin kannanoton, jossa pyytää asiakkaita tukemaan paikallisia pikaruokaravintoloita pandemian aikana, oli kyse sitten Burger Kingistä tai ei.

Kyseessä oli ennennäkemätön kädenojennus kilpakumppanille, sillä Burger King ja McDonald's tunnetaan toisiaan pilkkaavista mainoskampanjoistaan.

Burger King mainostaa muita ravintoloita pandemian keskellä

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Nyt poikkeuksellinen teko on saanut jatkoa. Burger King suosittelee jälleen ostamaan ruokaa muista ravintoloista, mutta on sen lisäksi antanut muille ravintoloille myös mainostilaa omalla suositulla Instagram-tilillään. 

– On olemassa niin paljon hyviä annoksia tuhansissa ravintoloissa ja ne ansaitsevat tulla yhtä kuuluisiksi kuin Whopperimme. Kun lähestymme rajoituksissa kolmosvaihetta suurimmassa osassa maata on selvää, että yksittäiset ravintolat tarvitsevat kaiken tukemme, Burger Kingin tiedonannossa todetaan. 

Tähän mennessä Burger King on jo julkaissut useamman eri ravintolan mainoksia tilillään.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Instagramissa Burger Kingin tempaus on otettu vastaan ilolla ja hämmästyksen vallassa.

– Olen aidosti todella innoissani ja yllättynyt tästä hienosta eleestä tukea yrittäjiä. Mahtavaa työtä Burger King! Minä tuen paikallisia ravintoloita usein, mutta saitte minusta nyt tulevan asiakkaan muille antamanne tuen ansiosta. Jatkakaa samaan malliin, Instagramissa muun muassa kehuttiin.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja