Broilerin rintafileet uunissa: 20 minuutin superhelppo resepti takaa mehevän lopputuloksen
![Copyright: Shutterstock. kana broileri rintafilee filee](https://im.mtvuutiset.fi/image/6521056/landscape16_9/1600/900/755c73a28d81be343dde271c37011d1f/Cd/kana-broileri-rintafilee-filee.jpg)
Nämä broilerin rintafileet syntyvät lähes itsestään uunissa ja lopputulos on taatusti mehevä.
Videolla Kari Aihinen näyttää omasta mielestään parhaan tavan broilerin rintafileiden paistamiseen.
Tässä helppo broileriruoka, joka maistuu koko perheelle! Broileri maustetaan simppelisti sitruunalla ja pippurilla ja viimeistellään sivelemällä sen pintaan voita ennen paistamista. Vain 20 minuuttia ja ruoka on valmista.
Broilerin rintafileet uunissa
4 broilerin rintafilettä (nahatonta tai nahallista)
3 rkl voita
2 sitruunan kuoret raastettuna
suolaa ja pippuria maun mukaan
1. Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Laita broilerinfileet uunivuokaan, sivele niiden pintaan voita ja ripottele päälle sitruunankuoriraastetta. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Paista uunin keskitasolla 20 minuuttia. Anna vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua.
Lähde: Popsugar
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka