Maistuisiko savumuikun tai punajuuren makuinen jäätelö? Art Gelato -yrityksen jäätelömestarin käsistä on syntynyt yli kolmesataa jäätelömakua.
Keittiömestari Tommi Lindholm on ehtinyt uransa aikana paljon, ja mies on kiertänyt huippuravintoloita niin Suomessa kuin ulkomailla. Tällä hetkellä Lindholm tunnetaan innovatiivisena jäätelömestarina, jonka käsistä syntyy makuja ja makupareja, joita ei ihan heti tulisi mieleen yhdistää jäätelön kanssa.
– Olen kehitellyt yli kolmesataa makua aina valkosipulijäätelöstä kaljajäätelöön, Lindholm paljastaa.
"Kyllä maailmaan makuja mahtuu"
Vuonna 2015 perustetun Art Gelaton jäätelömestaria ei voi ainakaan syyttää mielikuvituksen puutteesta. Yksi miehen kehittelemä tuote on Äänekoski-jäätelö, jossa on käytetty Äänekoskella valmistettua Aura Gold juustoa.
– Se sai veikeän vastaanoton. Välillä tultiin vetämään kadulla hihasta ja sanomaan, että ei tällaista voi tehdä, tämä on ihan hirveää. Osa taas oli sitä mieltä, että se oli mahtavaa, Lindholm kertoo saamastaan palautteesta.


