Asiakkaat raivostuivat kokin törkeästä tempauksesta – lopputuloksena potkut!

COLOURBOX8677935
COLOURBOX

Derbyshiressä sijaitsevan hotelliravintolan johto antoi potkut sosiaalisessa mediassa törttöilleelle kokilleen. 

Hotelliravintolassa kokkina työskentelevä Alex Lambert aiheutti somemyrskyn väitettyään Instagramissa syöttävänsä salaa lihaa vegaaniasiakkaille.

30-vuotiaan kokin väite sai vegaanit raivoihinsa, ja Lambertia kutsuttiin jopa vaaralliseksi. Vihastuneet kasvissyöjät täyttivät ravintolan Facebook-sivut huonoilla yhden tähden arvioilla.

Lambertin työnantajan Littleover Lodge Hotellin johto irtisanoi Lambertin nopeasti valtaisan palauteryöpyn jälkeen.

Hotellin johtaja Nicholas Crooks pitää Lambertin tempausta puhtaana typeryytenä.

Lambert on sittemmin kiistänyt syöttäneensä vegaaneille lihaa. Hän sanoo laukoneensa kommentin vain ärsyttääkseen ”militanttivegaaneja”.

Hotellin nopea reagointi työntekijänsä töppäilyyn on saanut kiitosta asiakkailta. Vihastuneet Facebook-käyttäjät antavat Facebook-sivuilla jälleen hyviä arvioita.

– Tapauksen jälkeen annoin paikalle yhden tähden ja kirjoitin todella kamalan arvostelun, mutta puhuttuani omistajan kanssa olen sitä mieltä, ettei ole oikein, että yksi idiootti pilaa hänen koko bisneksensä. Omistaja oli todella vilpitön ja pahoillaan, kirjoitti eräs Facebook-käyttäjä. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.