Arkiruoka alle vartissa! Tämä ruokatoimittajan ylistämä pasta on "ultimaattisen helppo"

0:41 Oletko aina käyttänyt tätäkin keittiövälinettä väärin? Oikea tapa mullistaa ruoanlaiton

Mikä tahansa ruoka maistuu hyvältä, jos siinä on tarpeeksi paljon voita ja valkosipulia! Niin myös tämä vartissa valmistuva superhelppo pastaruoka. 

Videolla: Tiedätkö, miten pastalävikköä tulisi todellisuudessa käyttää? 

Jos etsit helppoa, mutta suorastaan tajunnanräjäyttävän hyvää arkiruokaa, ota testiin tämä kaupan valmiista tortellineista valmistuva pikaherkku. The Kitch -ruokasivuston ruokatoimittaja Sheela Prakash ylistää reseptiä arjen pelastajaksi.

– Nappaa kaupasta lempitortellinejasi, kypsennä ja heitä valkosipuliseen voikylpyyn tuoreen sitruunamehun kera. Näin saat ultimaattisen helpon arki-illallisen, joka on yllättävän hienostunut. 

Sheela suosittelee viimeistelemään annoksen vielä parmesaaniraasteella.

Toinen hyvä ja helppo arkiruoka kaupan valmiista tortellineista on tämä Outi Väisäsen supersuosittu koronapasta, joka valmistuu neljästä raaka-aineesta.


Lähde: The Kitchn

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja