Valkosipulivoipasta alle vartissa – helppo ja nopea arkiruoka
Julkaistu
Tämä helppo pasta valmistuu alle vartissa! Valkosipulivoipastaan käytetään kaupan valmiita tortellineja. Halutessasi voit paistaa pastan kylkeen esimerkiksi broileria.
Ainekset
- 4 valkosipulikynttä
- n. 500 g juustolla täytettyjä tortellineja (1– 2 pakettia)
- 4 rkl voita
- ½ sitruunan mehu
- suolaa ja pippuria
- Parmesaania raastettuna
Valmistusohje
Valkosipulivoipasta valmistuu näin:
- Kiehauta kattilallinen vettä. Hienonna sillä välin valkosipulinkynnet.
- Lisää tortellinit kiehuvaan veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan, al dente -kypsyyteen. Sulata sillä välin voi isolla pannulla keskilämmöllä. Lisää hienonnettu valkosipuli ja kuullota minuutin verran. Ota pannu pois hellalta ja lisää joukkoon sitruunanmehu. Mausa suolalla ja pippurilla.
- Kun tortellinit ovat valmiita, valuta ne siivilässä. Lisää ne valkosipulivoikastikkeen joukkoon. Viimeistele annos parmesaaniraasteella ja halutessasi tuoreilla yrteillä.
Resepti: The Kitchn
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje