Valkosipulivoipasta alle vartissa – helppo ja nopea arkiruoka

shutterstock_1069544165
Shutterstock

Tämä helppo pasta valmistuu alle vartissa! Valkosipulivoipastaan käytetään kaupan valmiita tortellineja. Halutessasi voit paistaa pastan kylkeen esimerkiksi broileria.

Ainekset

  • 4 valkosipulikynttä
  • n. 500 g juustolla täytettyjä tortellineja (1– 2 pakettia)
  • 4 rkl voita
  • ½ sitruunan mehu
  • suolaa ja pippuria
  • Parmesaania raastettuna

Valmistusohje

Valkosipulivoipasta valmistuu näin:

  1. Kiehauta kattilallinen vettä. Hienonna sillä välin valkosipulinkynnet.
  2. Lisää tortellinit kiehuvaan veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan, al dente -kypsyyteen. Sulata sillä välin voi isolla pannulla keskilämmöllä. Lisää hienonnettu valkosipuli ja kuullota minuutin verran. Ota pannu pois hellalta ja lisää joukkoon sitruunanmehu. Mausa suolalla ja pippurilla.
  3. Kun tortellinit ovat valmiita, valuta ne siivilässä. Lisää ne valkosipulivoikastikkeen joukkoon. Viimeistele annos parmesaaniraasteella ja halutessasi tuoreilla yrteillä.

Resepti: The Kitchn

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.