Valkosipulivoipasta alle vartissa – helppo ja nopea arkiruoka
Tämä helppo pasta valmistuu alle vartissa! Valkosipulivoipastaan käytetään kaupan valmiita tortellineja. Halutessasi voit paistaa pastan kylkeen esimerkiksi broileria.
Ainekset
- 4 valkosipulikynttä
- n. 500 g juustolla täytettyjä tortellineja (1– 2 pakettia)
- 4 rkl voita
- ½ sitruunan mehu
- suolaa ja pippuria
- Parmesaania raastettuna
Valmistusohje
Valkosipulivoipasta valmistuu näin:
- Kiehauta kattilallinen vettä. Hienonna sillä välin valkosipulinkynnet.
- Lisää tortellinit kiehuvaan veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan, al dente -kypsyyteen. Sulata sillä välin voi isolla pannulla keskilämmöllä. Lisää hienonnettu valkosipuli ja kuullota minuutin verran. Ota pannu pois hellalta ja lisää joukkoon sitruunanmehu. Mausa suolalla ja pippurilla.
- Kun tortellinit ovat valmiita, valuta ne siivilässä. Lisää ne valkosipulivoikastikkeen joukkoon. Viimeistele annos parmesaaniraasteella ja halutessasi tuoreilla yrteillä.
Resepti: The Kitchn