Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Valkosipulivoipasta alle vartissa – helppo ja nopea arkiruoka

Shutterstock
Julkaistu 25.01.2021 13:48

MTV LIFESTYLE

Tämä helppo pasta valmistuu alle vartissa! Valkosipulivoipastaan käytetään kaupan valmiita tortellineja. Halutessasi voit paistaa pastan kylkeen esimerkiksi broileria.

Ainekset

  • 4 valkosipulikynttä
  • n. 500 g juustolla täytettyjä tortellineja (1– 2 pakettia)
  • 4 rkl voita
  • ½ sitruunan mehu
  • suolaa ja pippuria
  • Parmesaania raastettuna

Valmistusohje

Valkosipulivoipasta valmistuu näin:

  1. Kiehauta kattilallinen vettä. Hienonna sillä välin valkosipulinkynnet.
  2. Lisää tortellinit kiehuvaan veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan, al dente -kypsyyteen. Sulata sillä välin voi isolla pannulla keskilämmöllä. Lisää hienonnettu valkosipuli ja kuullota minuutin verran. Ota pannu pois hellalta ja lisää joukkoon sitruunanmehu. Mausa suolalla ja pippurilla.
  3. Kun tortellinit ovat valmiita, valuta ne siivilässä. Lisää ne valkosipulivoikastikkeen joukkoon. Viimeistele annos parmesaaniraasteella ja halutessasi tuoreilla yrteillä.

Resepti: The Kitchn

Lisää aiheesta:

Itkukanapasta – Hannan itkettävän hyvä pastaPastaa kanafileellä ja pestollaHelppo tomaatti-basilikakeittoBulgur-otto hunajapaistettujen juuresten keraPastaa korvasienikastikkeen keraPasta carbonara
PastaNopeat ja helpotPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Pasta
  • 28.01.202310:00
    Kasvisruoka

    Harri Syrjäsen tomaatti-fetapasta

  • 12.04.202218:34
    Juusto

    Ricottapilvet

  • 08.04.202213:53
    Lohipasta

    Harri Syrjäsen pinaattinen lohipasta

  • 12.03.202209:30
    Lihapullat

    Harri Syrjäsen lihapullapasta

  • 26.12.202109:00
    Joulukinkku

    Harri Syrjäsen kinkku-ananas-homejuustopasta