Mainos

Arjen pelastus! Helppo ja nopea tapa säilöä kanaa

Käteviin annospusseihin pakatut broilerinfileet ovat kiireisen arjen pelastus. Valmiiksi maustetut broilerit voit nostaa sulatuksen jälkeen suoraan uuniin tai pannulle, jolloin ruoka valmistuu kuin itsestään.

Tämän niksin salaisuus piilee siinä, että broilerinfileet maustetaan ja pakataan pakatepusseihin oman käytön mukaan.

Jos perheessäsi on useampi syöjä, säilö tarvittava määrä fileitä yhteen isoon pussiin. Jos syöjiä on vain yksi, yksittäispakatut fileet ovat kaikkein kätevin vaihtoehto.

Broilerin liha marinoituu pussissa kuin itsestään

Aloita valmistus lisäämällä pakastepusseihin öljyn lisäksi mausteita mielesi mukaan. Lisää joukkoon esimerkiksi sitruunamehua, hunajaa, valkosipulia ja chiliä. Voit kokeilla lisätä joukkoon myös sinappia ja erilaisia yrttejä. 

Lisää pusseihin broilerin fileet ja sulje pussit huolellisesti. Jotta liha säilyisi mahdollisimman pitkään, paina ilma ulos pusseista. Heiluttele pussia niin, että öljy-mausteseos leviää kaikkialle lihaan. Nyt broilerit ovat valmiina pakastusta varten.

Kun mielesi tekee valmistaa kanaruokaa, ota tarvitsemasi määrä lihaa sulamaan jääkaappiin noin vuorokausi ennen käyttöä, tai vaihtoehtoisesti sulata liha nopeammin kylmällä vedellä täytetyssä kulhossa.

Kun liha on sulanut, sinulla on edessäsi valmiiksi marinoitunut filee, jonka voit valmistaa mielesi mukaan. Ennen ruoanlaittoa kannattaa kuitenkin lukea ammattilaisten vinkit siihen, kuinka broilerinfileet tulisi oikeaoppisesti paistaa

Lähde: Popsugar 

***


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja