Ankan sikiöitä ja kobran verta – et ikinä usko, mihin näiden ruokien uskottiin vaikuttavan!

Sukuviettiä kiihdyttäviä ruokia on pyritty syömään jo vuosituhansien ajan, mutta vielä tänä päivänäkin tietyillä erikoisilla ruoka-aineilla uskotaan olevan seksihaluja lisäävä vaikutus.

Muinaisina aikoina libidoa kohottavia ruokia söivät hedelmällisessä iässä olevat miehet ja naiset, sillä lisääntyminen oli niin tärkeässä roolissa. Useilla erikoisilla ruoka-aineilla uskottiin olevan sukuviettiä kiihottava vaikutus.

Toukohärkä

Yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista erikoisista tarinoiden mukaan sukuviettiä kiihdyttävistä herkuista on toukohärkä. Isokokoisen hyönteisen uskottiin antiikin Roomassa vahvistavan libidoa.

Lehdenleikkaajamuurahainen

Aikoinaan Kolumbiassa libidoa kohottavat vaikutukset liitettiin lehdenleikkaajamuurahaisiin. Muurahaisten syömisen uskottiin vahvistavan libidoa ja parantavan seksielämää.

Balut

Keitetyn, hedelmöittyneen ja sikiön sisältävän ankanmunan, balutin, syöminen on yhdistetty sukuvietin kohoamiseen. Aasian maista ainakin Filippiineillä ja Vietnamissa ankan sikiön syömisen on uskottu parantavan potenssia.

Pallokala

Väärin valmistettuna tappavan myrkylliseksi luokiteltu pallokala voi oikein valmistettuna parantaa seksielämää. Tarkkoja sääntöjä noudattaen valmistettu pallokala saa uskomusten mukaan verenkierron toimimaan entistä paremmin.

Kobran veri

Aasian maissa ja etenkin Kiinassa uskotaan, että käärmeen veri tehostaa verenkiertoa ja voi siten vahvistaa seksihaluja. Etenkin kobran verellä uskotaan olevan sukuviettiä vahvistavia vaikutuksia.

Koira

Etelä-Koreassa ja useissa muissa Aasian maissa koiranlihan uskotaan kohottavan libidoa. Korealaiset uskovat, että mitä mureampaa koiranliha on, sitä villimpi yö on luvassa.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja