Angelica löysi Finduksen pakastekalasta ällöttävän yllätyksen: ”Mitä helskuttia tämä on?”

turskamato
Shutterstock, kuvakaappaus: Aftonbladet

Ruotsalaiselta Angelica Gonzalezilta jäi turskafileet syömättä, kun hän löysi pakastekalasta sukkulamadon.

Aftonbladet kertoo, kuinka Angelica Gonzalezin ruoanlaitto loppui lyhyeen, kun hän havaitsi Finduksen pakasteturskassa omituisen juovan.

– Mitä helskuttia tämä on? Onko se ruoto?

Gonzalez luuli juovaa ensin ruodoksi, mutta tarkemmin katsottuaan hän totesi, että kyseessä on mato. Kala joutui nopeasti takaisin pakkaseen, ja perhe sai tyytyä voileipiin.

Gonzalez on ottanut yhteyttä sekä Findukseen että pakastekalan myyneeseen ruokakauppaan.

Kalat tutkitaan valopöytää vasten

Ruotsin Finduksen toimitusjohtaja Henrik Hjalmarsson kommentoi Aftonbladetille, että heillä on tiukka kontrolli pakastekalojen tuotannossa.

– Merikaloissa, kuten turskassa voi luonnollisesti olla sukkulamatoja. Siksi me Finduksella tutkimme kaikki kalat valopöytää vasten. Valitettavasti en osaa sanoa, mikä meni tässä tapauksessa vikaan, mutta on äärimmäisen harvinaista, että Finduksen kaloista kerrotaan löytyneen sukkulamatoja, Hjalmarsson kommentoi Aftonbladetille.

Hjalmarsson vakuuttaa myös, että Gonzalezille kyllä korvataan mielipahaa aiheuttanut kala. Tämä ei kuitenkaan Gonzalezia lohduta.

– En voinut edes aamiaista syödä, kun ajattelin sitä matoa. En aio enää ikinä ostaa Finduksen turskaa. Aina ei voi olla niin tarkkana, kuin satuin maanantaina olemaan, enkä aio ottaa enää riskiä, Gonzalez sanoo Aftonbladetille.

Lähde: Aftonbladet

1:35

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja