Älyttömän hyvä ja helppo kuorrutus kinkulle: Testaa tämä!
Mitä jos testaisit tänä jouluna kinkun kuorrutukseksi jotain muuta kuin sinappia ja korppujauhoja? Näin syntyy helppo glaseerauskastike kinkulle.
Kinkun kuorrutus voi olla jotain muutakin kuin perinteistä sinappia. Suolainen kinkku rakastaa makeaa makuparia, joten siirappinen ja joulumausteista säväyksen saava glaseerauskastike on oiva valinta kinkun päälle siveltäväksi.
Glaseerauskastike valmistuu helposti kokoon keittämällä kattilassa. Sen jälkeen kastiketta jäähdytetään hieman ja sivellään joulukinkun päälle. Kun kinkku on sivelty, glaseerattu joulupöydän kunkku laitetaan vielä hetkeksi uuniin.
Katso videolta, miten glaseerauskastike syntyy ja nappaa resepti: Joulukinkun kuorrutus – mausteinen glaseerauskastike
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa