Älyttömän hyvä ja helppo kuorrutus kinkulle: Testaa tämä!

Herkullinen kuorrutus kinkulle: Näin glaseeraat joulukinkun helposti 1:05 Herkullinen kuorrutus kinkulle: Näin glaseeraat joulukinkun helposti

Mitä jos testaisit tänä jouluna kinkun kuorrutukseksi jotain muuta kuin sinappia ja korppujauhoja? Näin syntyy helppo glaseerauskastike kinkulle. 

Kinkun kuorrutus voi olla jotain muutakin kuin perinteistä sinappia. Suolainen kinkku rakastaa makeaa makuparia, joten siirappinen ja joulumausteista säväyksen saava glaseerauskastike on oiva valinta kinkun päälle siveltäväksi.

Glaseerauskastike valmistuu helposti kokoon keittämällä kattilassa. Sen jälkeen kastiketta jäähdytetään hieman ja sivellään joulukinkun päälle. Kun kinkku on sivelty, glaseerattu joulupöydän kunkku laitetaan vielä hetkeksi uuniin.

Katso videolta, miten glaseerauskastike syntyy ja nappaa resepti: Joulukinkun kuorrutus – mausteinen glaseerauskastike

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.