Mainos

Joulukinkun kuorrutus – mausteinen glaseerauskastike

Tee joulukinkulle vaihteeksi mausteinen glaseeraus perinteisen kuorrutuksen sijaan. Tämä glaseerauskastike valmistuu helposti ja maistuu joululta!

Ainekset

  • ½ dl hunajaa
  • ½ dl tummaa siirappia
  • 1 appelsiinin kuori + mehu
  • 5 kpl tähtianis
  • 1 kanelitanko
  • 5 kpl neilikoita
  • 1 rkl voita

Valmistusohje

Mausteinen glaseerauskastike joulukinkulle valmistuu näin:

1. Laita ainekset kattilaan ja keittele hissun kissun sekoitellen, kunnes kastikkeen koostumus on siirappimaista. Anna kastikkeen jäähtyä hieman.

2. Sivele paksuuntunut kastike paistetun joulukinkun päälle.

3. Paista kinkkua kastikkeen kanssa uunissa 220-asteessa noin 5–10 minuuttia. 


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja