Älyttömän hyvä ja helppo kinkun kuorrutus: Tätä on testattava!

1:05 Herkullinen kuorrutus kinkulle: Näin glaseeraat joulukinkun helposti

Testaa tänä jouluna kinkun kuorrutukseksi jotain muuta kuin sinappia ja korppujauhoja. Katso videolta, miten syntyy helppo glaseerauskastike kinkulle. 

Kinkun kuorrutus voi olla jotain muutakin kuin perinteistä sinappia. Suolainen kinkku rakastaa makeaa makuparia, joten siirappinen ja joulumausteista säväyksen saava glaseerauskastike on oiva valinta kinkun päälle siveltäväksi.

Glaseerauskastike valmistuu helposti kokoon keittämällä kattilassa. Sen jälkeen kastiketta jäähdytetään hieman ja sivellään joulukinkun päälle. Kun kinkku on sivelty, glaseerattu joulupöydän kunkku laitetaan vielä hetkeksi uuniin.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja