Älyttömän helppoa! Minna Kuukan "tosi nopea marenkikakku" on varma hitti

Kesäherkkuja Minna Kuukan tapaan 10:02 Kesäherkkuja Minna Kuukan tapaan
KATSO VIDEO: Näin helposti valmistuu Minna Kuukan "tosi nopea marenkikakku".

Valmista kesän nopein jälkkäri radiojuontaja Minna Kuukan ohjeella.

Radio Novan aamuohjelman juontajat Minna Kuukka ja Kimmo Vehviläinen  vierailivat viikonloppuna MTV:n Huomenta Suomessa. Kuukka kertoi lähetyksessä muun muassa juuri julkaistusta ruoka-aiheisesta Soosissa-podcastistaan.

Master Chef -voittajanakin tunnettu intohimoinen kotikokki Minna Kuukka paljasti ohjelmassa myös superhelpon kakun ohjeen.

– Nyt tehdään tosi nopea marenkikakku. Nämä on näppäriä, voi toki tehdä itsekin marenkilevyt, mutta kaupan hyllyltä saa, Kuukka demonstroi kakun valmistamista kaupan valmiista marenkipohjista.

Nopea kakku yllätysvieraille

Kuukan mukaan nopea marenkikakku on täydellinen vierashätävara, jos vaikka mökille pelmahtaa kesällä yllätysvieraita. 

– Kun Riitta-täti soittaa, että "ollaan tässä puolen tunnin matkan päässä teidän mökiltä, että mitä jos tullaan piipahtamaan", niin paniikki iskee, mutta tällä sen sitten taltuttaa, Kuukka vakuutti.

Marenkikakun väliin Kuukka sujautti itse tekemäänsä raparperihilloa. Parasta kakun valmistamisessa on Kuukan mukaan se, että uunia ei tarvitse lämmittää.

–  Mitään ei paisteta.

Katso videolta Minna Kuukan vinkit marenkikakun valmistamiseen ja nappaa ohje: Minna Kuukan "tosi nopea marenkikakku" eli raparperi-marenkikakku

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat