Älä syö tätä Lidlin dippikastiketta – takaisinveto!

lidl
Lidlin vegaanista dippikastiketta vedetään erä myynnistä. Shutterstock

Lidlissä myynnissä olleesta dippikastikkeesta on paljastunut kohonneita lyijy- ja kromipitoisuuksia.

Aiemmin marraskuussa tiedotettiin Lidlissä myynnissä olleiden kalamurekepihvien takaisinvedosta listeriaepäilyn vuoksi. Nyt ketju tiedottaa vetävänsä takaisin myös erän vegaanista Vemondo-dippikastiketta. Tuotteen omavalvontanäytteissä on todettu kohonneita lyijy- ja kromipitoisuuksia.

Takaisinvedettävä tuote:

Tuote: Vemondo vegaaninen dippikastike linssi-curry
Pakkauskoko: 250 ml
Parasta ennen -päiväys: 6.4.2024

Lidlin mukaan tuotetta on myyty erätuotteenä heinäkuussa 2022 yhteensä 62 Lidl-myymälässä pääasiassa Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Tuotteella on pitkä säilyvyys, joten kuluttajilla voi vielä olla tuotetta kotonaan. 

– Lidl kehottaa jättämään tuotteen syömättä ja palauttamaan sen lähimpään myymälään, jossa tuotteen hinta hyvitetään. Lidl pahoittelee asiakkaille aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa, Lidliltä todetaan tiedotteessa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.