Älä keitä turhaan! Tämä arkiruokavinkki mullistaa käsityksesi pastaruoan valmistuksesta

Näin teet itse tuorepastaa 1:00 Näin teet itse tuorepastaa

Kypsentämättömistä tortelliineista ja kastikkeesta syntyy puolessa tunnissa herkullinen arkiruoka, joka vie kielen mennessään. 

Vaikka pasta on helppoa arkiruokaa, sen valmistaminen voi tuoda mukanaan kasan tiskiä. Sen sijaan, että tarvitsisit aterian valmistamiseen kattilan, siivilän, kastikepannun ja kauhan, voit valmistaa herkullisen pasta-aterian huomattavasti vähemmällä vaivalla ja tiskimäärällä.

Jos käytät valmista tai edellispäivältä jäänyttä kastiketta, et tarvitse kuin uunivuoan. Kuulostaa helpolta, vai mitä? 

Alle puoli tuntia on maaginen paistoaika

Helppo ja itsestään valmistuva pasta-ateria syntyy raaoista tortelliineista ja kastikkeesta. Lisää uunivuokaan yksi osa raakoja tortelliineja ja kaksi osaa kastiketta. Sekoita ja laita uuniin. Voit käyttää ruokaan esimerkiksi jauheliha- tai tomaattipohjaista kastiketta.

Jos haluat, voit lisätä joukkoon myös mausteita ja viimeistellä ruoan juustoraasteella. 

Ruoka kypsennetään 175-asteisessa uunissa 25 minuutin ajan. Alle puoli tuntia on aika, jossa pasta ehtii kypsyä täydelliseen kypsyyteen, al denteksi, mutta ei muutu mössöksi. Ajan kanssa kannattaa siis todella olla tarkkana! 

Lähde: Delish

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.