Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Älä keitä turhaan! Tämä arkiruokavinkki mullistaa käsityksesi pastaruoan valmistuksesta

1:00Näin teet itse tuorepastaa
Julkaistu 08.05.2018 09:45

Laura Matilainen

laura.matilainen@mtv.fi

Kypsentämättömistä tortelliineista ja kastikkeesta syntyy puolessa tunnissa herkullinen arkiruoka, joka vie kielen mennessään. 

Vaikka pasta on helppoa arkiruokaa, sen valmistaminen voi tuoda mukanaan kasan tiskiä. Sen sijaan, että tarvitsisit aterian valmistamiseen kattilan, siivilän, kastikepannun ja kauhan, voit valmistaa herkullisen pasta-aterian huomattavasti vähemmällä vaivalla ja tiskimäärällä.

Jos käytät valmista tai edellispäivältä jäänyttä kastiketta, et tarvitse kuin uunivuoan. Kuulostaa helpolta, vai mitä? 

Alle puoli tuntia on maaginen paistoaika

Helppo ja itsestään valmistuva pasta-ateria syntyy raaoista tortelliineista ja kastikkeesta. Lisää uunivuokaan yksi osa raakoja tortelliineja ja kaksi osaa kastiketta. Sekoita ja laita uuniin. Voit käyttää ruokaan esimerkiksi jauheliha- tai tomaattipohjaista kastiketta.

RESEPTI: Näin valmistat maailman parhaan tomaattikastikkeen

Jos haluat, voit lisätä joukkoon myös mausteita ja viimeistellä ruoan juustoraasteella. 

Ruoka kypsennetään 175-asteisessa uunissa 25 minuutin ajan. Alle puoli tuntia on aika, jossa pasta ehtii kypsyä täydelliseen kypsyyteen, al denteksi, mutta ei muutu mössöksi. Ajan kanssa kannattaa siis todella olla tarkkana! 


Lähde: Delish

Lisää aiheesta:

Teetkö sinäkin perunamuusin näin? Yleiselle valmistustavalle olemassa paljon parempi vaihtoehto: "Lyhyessä ajassa ja vähemmällä tiskillä"Tämä pasta on täydellinen niin opiskelijabudjettiin kuin hektiseen perhearkeenkin: Tarvitset vain kolme ainesosaaÄlä sittenkään keitä suolavedessä! Huikealla keittoniksillä teet arkisesta pastaruoastasi helposti entistäkin herkullisempaaYhden ainesosan kastike, joka muuttaa tähteet hetkessä monipuoliseksi ateriaksi – tätä on pakko kokeilla! Täydellinen lopputulos joka kerta: Ainoa lohkoperunoiden resepti, joka sinun tulee osata!Pastasta parempaa helposti ja nopeasti: Oletko jo testannut uuniniksiä?
PastaRuoanlaittoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Pasta
  • 15.9.11:01
    Ruoka

    Pastasta ja perunasta saa terveellisempää yhdellä kikalla

  • 8.9.17:17
    Ruoka

    "Miljoonan dollarin spagetti" – herkullinen jauhelihapasta nousi hitiksi

  • 12.8.17:03
    Ruoka

    Näin saat makaronilaatikosta parempaa: "Yksinkertaisesti parasta kotiruokaa"

  • 11.8.13:28
    Ruoka

    Ruokasivuston reseptistä pastamyrsky Italiassa – "Kansainvälinen selkkaus"

  • 10.8.09:43
    Ruoka

    Tiiun lasagnea ylistetään: "Jos pitäisi syödä vain yhtä ruokaa loppuelämä, niin se olisi tämä"