Burgerimiehenä tunnettu kokki Akseli Herlevi ei vielä neljä vuotta sitten olisi voinut uskoa, kuinka menestyksekkääksi miehen perustama hampurilaisravintola kasvaisi.
Yllä olevalla videolla burgerimies Akseli Herlevi kokkaa burgereita yhdessä Valtteri Bottaksen kanssa Belgian Spassa.
Neljä vuotta sitten Top Chef -kilpailun voittaja, kokki Akseli Herlevi näki pääkaupunkiseudulla yhden selkeän puutteen ravintolatarjonnassa: mistään ei hänen mielestään saanut hinta-laatusuhteeltaan loistavaa hampurilaista. Niinpä hampurilaisiin erikoistunut ja niitä rakastava kokki päätti itse perustaa sellaisen. Ravintolan nimeksi valikoitui Naughty BRGR.
– Helsingissä melkein jokainen ravintola myy hampurilaisia ja siitä onkin tullut eräänlainen mittari ravintolan tasosta. Suomessa ei ole yhtäkään kansainvälisesti laadukasta olut- ja burgeriravintolaa. Valitettavasti suurin osa on täyttä kuraa vieläkin. Siksi avaan ravintolan, josta saa aina törkeän hyviä burgereita kohtuulliseen hintaan, Herlevi kertoi uudesta ravintolaideastaan vuonna 2015.
Viimeiset 150 euroa julisteisiin
Vaikka Herlevillä oli kova usko ideaansa, hän ei kuitenkaan voinut etukäteen ennustaa menestymistä keskellä Helsingin keskustan hinnakkaita vuokraneliöitä. Burgerimies otti kuitenkin riskin ja sijoitti tuolloin viimeiset pennosensa ravintolan mainosjulisteisiin.



