Ainutlaatuista ja laadukasta: Snellman tuottaa maailman suomalaisinta possua

Mainos
Kunnon maatiaispossu_lr-47
Snellman tuottaa maailman suomalaisinta possua. Snellman

Tiesitkö, että Snellmanin maatiaispossua ostaessasi ostat maailman suomalaisinta possua? Snellmanin kunnon maatiaispossun voidaan sanoa olevan ainutlaatuisesti suomalainen, sillä sitä ei ainoastaan kasvateta Suomessa, vaan myös sen geenit ovat suomalaisia. Maatiaispossulla onkin Suomessa jo yli 100-vuotinen historia.

Suomalaiset arvostavat yhä enemmän kotimaisuutta tehdessään ostoksia. Erityisesti ruokaostoksilla kotimaisuus on kuluttajille tärkeää. Se merkitsee meille ennen kaikkea turvallisuutta, Suomen luonnosta peräisin olevaa puhtautta sekä suomalaisen työn tukemista. Jouluisin kotimaisuuden merkitys korostuu entisestään, kun kotitalouksissa nautitaan perinteisistä mauista.

Kotimaisen perinteen vaaliminen on tärkeä arvo myös Snellmanille, pietarsaarelaiselle perheyritykselle. Snellmanilla valmistetaan tuotteita puhtaista ja hyvälaatuisista raaka-aineista yhteistyössä suomalaisten perhetilojen kanssa, laadusta tinkimättä.

Snellmanilta maailman suomalaisinta possua

Snellman on suomalainen perheyritys, joka on valmistanut korkealaatuisia liha- ja leikkeletuotteita jo 60 vuoden ajan. Yksi Snellmanin ylpeydenaiheista on maatiaispossu, jota voidaan kutsua maailman suomalaisimmaksi possuksi.

VINKKEJÄ JOULUPÖYTÄÄN:

Myös Snellmanin joulukinkut tehdään maatiaispossusta eli maailman suomalaisimmasta possusta. Nappaa vinkit joulukinkun valintaan ja valmistukseen:

Joulukinkun valitseminen

Joulukinkun sulattaminen

Joulukinkun paistaminen

Snellmanilla tunnetaan maatiaispossun sukupuu yli vuosisadan ajalta. Suomalainen jalostusohjelma on maatiaispossun ydin. Sikojen elinvoimaisuuden ja hyvinvoinnin parantamiseksi tiloilla käytetään tuotannossa risteytysohjelmaa. Kunnon maatiaispossu on maatiaisen ja suomalaisen yorkshiren risteytys. Näitä rotuja on jalostettu suomalaisilla perhetiloilla jo yli 100 vuoden ajan.

Oman jalostusohjelman kautta Snellmanin ammattitaitoiset tuottajat pystyvät itse vaikuttamaan eläimen jalostukseen ja kehittämään toimintaa tilalla. Ammattitaito valita hyviä sikalinjoja on kulkenut perintönä sukupolvesta toiseen, toki jalostusmenetelmät ovat parantuneet vuosien varrella.

Snellmanilla ei tuoda eläinainesta ulkomailta, vaan 100-vuotinen työ suomalaisen sianjalostuksen ja maatiaispossun parissa jatkuu edelleen. Vastuullinen jalostustoiminta käsittää myös sen, ettei Suomen erinomaista tautitilannetta riskeerata jatkuvalla sika-aineksen tuonnilla Suomen rajojen ulkopuolelta.

Suomalaisille luonnollisempia tuotteita – maatiaispossu on gm-vapaata

Kaikki Snellmanin tuottajat ovat sitoutuneet kirjallisesti eläinten kasvatukseen ilman geenimanipuloitua rehua. Kyseessä on yhteinen vastuuasia, jossa kaikilta osapuolilta vaaditaan erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta. Snellmanilla pyritään valmistamaan mahdollisimman luonnollisia tuotteita ja vähennetään jatkuvasti lisäaineiden käyttöä. Gm-vapaaseen lihaan päätyminen oli oleellinen osa tätä kehitystä.

Maatiaispossun ruokinta suunnitellaankin tarkasti eläinten tarpeiden mukaisesti ja sen toteutumista seurataan erikseen jokaisen kasvatuserän osalta. Rehuraaka-aineiden tarkka analysointi on hyvän suunnittelun lähtökohta. Rehusta yli 70 prosenttia on suomalaista viljaa ja viljapohjaisia ainesosia. Ruokinnan optimointi tukee sikojen hyvinvointia ja säästää ympäristöä.

Miten maatiaispossun hyvinvoinnista huolehditaan? Millaisia ovat kunnon perhetilat, joissa maatiaispossut kasvavat? Lue lisää Snellmanin maatiaispossusta:

Artikkelin tarjoaa: Snellman

Snellman logo

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja