Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Aasialaiset kehittivät melkoisen oluen: Maistuu parhaalta 10 kilometrin korkeudessa

Shutterstock
Julkaistu 04.03.2017 17:04

MTV LIFESTYLE

Hongkongilainen lentoyhtiö Cathay Pacific julkisti tiistaina oluen, joka maistuu parhaalta kymmenen kilometrin korkeudessa.

– Tiedämme, että makuaisti muuttuu lentäessä. Ruoan suhteen asian eteen on jo tehty paljon, mutta kukaan ei ole koskaan aiemmin yrittänyt parantaa korkeuksissa juotavan oluen makua, lentoyhtiö kertoi tiedotteessaan.

Betsy Beer sai nimensä Cathay Pacificin ensimmäisen lentokoneen mukaan. Se tehdään sataprosenttisesti hongkongilaisista ja brittiläisistä ainesosista. Hongkongilainen olutpanimo käyttää valmistukseen muun muassa lohikäärmehedelmää.

Ruoan maustaminen ei enää riitä, myös juoman pitää maistua vahvemmalta

Lentoyhtiöt ovat jo pitkään pohtineet toimivaa ratkaisua lentokoneruoan maustamiseen. 2012 Surf Airin pääjohtaja Simon Talling-Smith kertoi Fox Newsille, että matkustajan makuaisti voi yläilmoissa heiketä jopa 27 prosenttia.

Ruoan maustamisessa on käytetty aromaattisia yrttejä ja mausteita, jotta maut tulisivat esiin selvemmin.

Vaikka Betsy on valmistettu nautittavaksi nimenomaan korkeuksissa – tarkemmin sanottuna 10,67 kilometrissä, Cathay Pacific aikoo tuoda oluen myyntiin myös Hongkongin ja Heathrown lentokentille sekä joihinkin hongkongilaisiin ravintoloihin.

Lähteet: Fox News, news.com.au

***

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lisää aiheesta:

Nik ikävöi lentokoneruokaa niin paljon, että valmistaa sitä nyt itse kotonaan: "Se oli ainoa paikka, missä söin aterian kokonaisuudessaan"Suolakurkut esiin: Oudon kikan väitetään parantavan oluen makua – "Se yksinkertaisesti toimii"Lentoyhtiöltä uusi aluevaltaus: Nyt voit nauttia lentokoneruokaa muuallakin kuin yläilmoissa – houkuttaako?Kellogg’silta mullistava innovaatio: Nyt voit nauttia aamupalamurosi oluen muodossa!Michelin-kokilta yhden ainesosan vinkki: Näin saat lentokoneruoan maistumaan hetkessä paremmaltaNyt on härskiä! Uutuusolut saa makunsa naisten intiimialueelta
OlutMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Olut
  • 26.8.05:39
    Alkoholi

    Miksi suomalaiset hylkäsivät viinan? MTV:n kierros yöelämässä paljasti sukupolvien välisen kuilun

  • 9.7.07:44
    Juomat

    Suomalaiset juovat nyt olutta, joka voi hämätä

  • 13.6.07:49
    Juomat

    Tässä on Suomen paras olut: "Taatusti keskustelua herättävä"

  • 31.5.09:44
    Juomat

    Mitä eroa on IPA-, APA- ja NEIPA-oluella? Panimomestari kertoo

  • 1.4.06:23
    Huumori

    Pilaa vai ei? Suomeen avautuu ensimmäinen olutkylpylä