Aamiaistuotteista tunnettu Kellogg's haluaa antaa valmistusprosessissa ylijääneille maissihiutaleille uuden elämän oluen muodossa.
Nykypäivänä yhä useampi panimo on ottanut tehtäväkseen valmistaa olutta hävikkiin päätyvistä elintarvikkeista. Lähin esimerkki tästä maailmanlaajuisesta juomatrendistä löytyy Suomesta ja Brewniverse-panimon hävikkileivästä valmistetusta Jämä-oluesta.
Videolla keskustellaan Jämä-oluesta. Artikkeli jatkuu videon alla.
6:25
Nyt myös kansainvälinen muroyhtiö Kellogg’s on ryhtynyt valmistamaan olutta ylijääneistä Corn Flakes -hiutaleista. Oluen tarkoituksena on pienentää elintarvikejätteen ympäristövaikutuksia ja vähentää kuluttajien huolta siitä, mitä ylijääneelle ruoalle oikein tapahtuu.

