Monia juomia höystetään hedelmillä tai vihanneksilla – myös olueen voi tipauttaa esimerkiksi viipaleen limeä. Miksei siis oluen ja suolakurkunkin yhdistelmä toimisi?
Videolla puhutaan suomalaisoluen historiasta.
Jos amerikkalaisia on uskominen, oluen makua voi höystää suolakurkulla. Ilmiö on lähtöisin Yhdysvaltain Keskilännestä, jossa siitä alettiin puhua vuonna 2017. Kikkaa kannattaa kokeilla etenkin kevyen ja halvan lager-oluen kanssa.
Vuonna 2017 asiaa kommentoi Esquire-julkaisulle Joe McClure McClure’s Pickles -nimisestä, suolakurkkuja valmistavasta yhtiöstä.
– Se toimii lagerin kanssa hieman etikkaisen ja suolaisen makunsa ansiosta, McClure sanoi tuolloin.
Ilmiö on noussut nyt kaikkien huulille, kun amerikkalainen olutfirma Pabst Blue Ribbon sekä niin ikään amerikkalainen suolakurkkufirma Grillo's Pickles löivät hynttyyt yhteen mainoskampanjan merkeissä.
Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.
Ruokatoimittajat hehkuttavat kikkaa
Mainoskampanjasta inspiroituneena ruokatoimittajat innostuivat kokeilemaan kikkaa. Muun muassa - ja -ruokasivustojen toimittajat ihastuivat erikoiseen yhdistelmään.