92-vuotias isoäiti äimistyi: Ei saanut viinipulloa, koska työntekijä ei uskonut yli 18-vuotiaaksi ilman henkkareita

sherry
92-vuotiaalta Louise Wilkinsonilta jäi sherrypullo saamatta, kun hän ei pystynyt todistamaan ikäänsä. Shutterstock

92-vuotias isoäiti jäi ilman sherrypulloa Briteissä, koska hän ei voinut todistaa ikäänsä lähettifirman työntekijälle.

Louise Wilkinsonin, 92, pojanpoika Carl Jonston oli päättänyt ilahduttaa isoäitiään tilaamalla tälle kotiinkuljetuksella pullon Harveys Bristol Cream -sherrya. Kun Louise sitten avasi ovensa Amazon-firman kuljettajalle, yllätys oli melkoinen: pulloa ei voitu luovuttaa isoäidille, koska 92-vuotias Louise ei pystynyt todistamaan ikäänsä. Hänellä ei ollut passia tai ajokorttia.

Lähettifirman työntekijä yritti toimittaa pulloa uudestaan seuraavana päivänä, mutta Louisella ei edelleenkään ollut näytää muuta kuin kuvallinen bussikorttinsa. Niinpä sherrypullo jäi lähetin haltuun, vaikka Louise vakuuttikin olevansa tarpeeksi vanha nauttimaan alkoholia.

– Hän on selvästi tarpeeksi vanha juodakseen. Toisella kertaa hänellä oli jopa kuvallinen todistus henkilöllisyydestään, mutta Amazon ei hyväksy bussikorttia todistukseksi. Ymmärtäisin, jos näytät juuri ja juuri 18-vuotiaalta, mutta isoäitini on 92. Kukaan ei voi luulla, ettei hänen ikänsä riittäisi, Louisen pojanpoija Jonston totesi Fox Newsille.

Työntekijä noudatti yrityksen sääntöjä

Jonston ei ymmärrä, miksi lähettifirma ei voinut arvioida ikää ulkonäön perusteella, kuten esimerkiksi kaupoissa toimitaan. Henkilöllisyystodistusta pyydetään vasta sitten, jos henkilö näyttää alaikäiseltä.

Amazonin käyttöehdoissa kuitenkin mainitaan, että lähetyksen saajan on pystyttävä todistamaan ikänsä kuvallisella henkilöllisyystodistuksella, mikäli lähetys sisältää alkoholia. Jonstonin mukaan hänen isoäitinsä oli äimistynyt ja hieman järkyttynyt tilanteesta.

–  Kuten hänen ikäisensä yleensä ovat, kun asiat eivät mene suunnitelmien mukaan, Jonston selventää.  

Jonston aikoo toimittaa isoäidilleen itse sherrypullon ja vaatii Amazonilta rahojen palauttamista.

Lähde: Fox News

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja