Mainos
Mainos

15 x karitsa- ja lammasresepti

Lammas kuuluu pääsiäiseen, vaikka sen varsinainen sesonki onkin syksyllä. Huomasin, että blogiin on kertynyt jo aimo annos lammas- ja karitsareseptejä, jotka kuljettavat samalla makumaailman ympäri.

Nämä vaihtoehdot osoittavat, miten monipuolisesta raaka-aineesta on kyse ja miten monella tapaa sitä voidaan lähestyä. Pääsiäisenä on monilla myös aikaa käytettävissä, joten kerrankin tarjoutuu tilaisuus haudutella lihaa pitempään. Nopeampi tapa on kokeilla kaikkea lampaan jauhelihasta ja maistaa itäisen Välimeren rantojen lämpimät aromit tumman mehevän punaviinin huuhtoessa ne alas.

Herkullista pääsiäistä!


JAUHELIHA

PITKÄÄN HAUDUTETTUA


NOPSAAN PAISTETTU

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.